reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia mój też chodzi z Tata ale póki co nie dał się obciąć
Moja Mała bidulka okropnie przeżyła szczepienie, oby nic po nim nie było.
Ja dzisiaj ogarnęłam chatę i na weekend laba

reklama
Ancona sprzatałaś żeby przynajmniej na wejście zrobić wrażenie [emoji16] Miałam to samo na urodziny Julka, nasprzatałam się, a dzieci zniweczyły ten efekt w 5 min.

Jak Wam dni mijają? U mnie jest wręcz gorąco i chłopcy biegają na krótki rękaw.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia to fakt gorąco jest i krótki rękaw wskazany chociaż jak zawieje to tak jeszcze chłodno.

Ja nie śpię dziś od 4 rano bo kogut sąsiada pieje pod oknem od 4 aż do teraz:/[emoji34][emoji34] Jak tylo zobaczę sąsiada to mu powiem że ma ma noc zamykać koguty z dala od mojego okna. On ma gospodarkę na podwórku obok mnie a mieszka po przeciwnej stronie drogi więc jemu to rybka czy pies ujada na łańcuchu albo kogut drze się komuś pod oknem.

Ancona hmm no w sumie Aga ma rację. Ładnie było na wejściu:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia u mnie wczoraj było gorąco to chodziliśmy na krótki rękaw. Dzisiaj już trochę wiało.
Wczoraj pół dnia na ogrodzie spędziłam. Oplewiłam ogródek z kwiatkami a potem posadzilam cebulę i groszek.
Dzisiaj też cały dzień na dworze. Zrobiliśmy sobie wycieczkę nad wodę.

Kroczek też bym się wkurzyła jakby mi kogut rano piał pod oknem.

Ancona najważniejsze, że wejściu było czysto, potem już nieważne.

A gdzie reszta?

Wanie słucham jak mój syn tłumaczy tacie, że "dziewczynki nie mają siusiaków tylko takie dziurki przez, które sikają" ;)

reklama
Kroczek mądrala wysunął na raz wszystkie szuflady i mówi do mnie mamusiu zrobiłem psikuska [emoji29] ja akurat się przebierałam ale na szczęście stałam blisko żeby to próbować łapać i poleciało na mnie a H nic się nie stało. Serce mi stanęło od tego psikuska a H nieźle się przestraszył.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry