kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Hej! Dawno mnie tu nie było;( ostatnio same przygody ..dość ze ciagle praca w której juz nie daje rady;/ mam prace stojącą a poza tym jeszcze trzeba targać skrzynki z browarem i rożne inne rzeczy... staram sie jak najmniej nosić (tylko po pare piw wyciągam )ale całkowicie zrezygnować sie z tego nie da:/ dlatego juz niedługo idę na zwolnienie ... Juz cieżko mi tym bardziej ze cały czas pózniej po pracy boli mnie brzuch...przed wczoraj byłam na izbie przyjęć bo od 2 dni mnie bolał brzuch i był twardy bardzo ..ale na całe szczęście wszystko wporzadku .. Powiedziałam sobie ze to niestety nie jest praca w której mozna pracować w ciazy.. Tak gadają ze ciaza to nie choroba..ale zależy jak która ja przechodzi.. Lekarz kazał mi iść na zwolnienie..Dziewczynki co do znieczuleń.. Ja na zwykle znieczulenie jestem uczulona co objawia sie tak ostrym bólem głowy ze to jest nie do opisania dlatego zawsze biorę znieczulenie Bez Adrenaliny to jest takie,które stosują kobietom ciężarnym..ale najcześciej wszystko u mnie odbywa sie bez znieczulenia..ewentualnie w wypadkach ostrzejszych jak wyrywanie albo kanalowka to wtedy proszę o nie... pozdrawiam serdecznie !!! Miłego dnia!
Ranhita ja wiem że pracy się nie wybiera ale jeśli masz możliwość to idz kobieto na zwolnienie i nie targaj już tych skrzynek bo po co masz sobie później w brodę pluć
Kroczek ja poprosze troche dobrego humoru. Dzisiaj wizyta ale nie wiem czy z usg. Zawsze mi robi ale w poprzedniej ciazy w tym czasie tez mi nie robila. Ale i tak dla mnie dzisiaj najwazniejsza jest informacja czy z moja szyjka jest wszystko ok i czy macica nie jest napieta. Kurcze chyba ta pogoda dzisiejsza jakos mnie tak smetnie nastraja ze nic mi sie nie chce.
Mam troche luzu bo mama wziela synka na spacer, ale musze w tym czasie ogarnac troche w domu. A najchetniej zaszylabym sie pod kocykiem na kanapie.
Marcia a proszę bardzo fluidki dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Dagmar dla Ciebie też lecą fluidki~~~~~~~~~~~~~~♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ No i mam nadzieję że po wizycie będzie humor lepszy. Mocno trzymam kciuki
Ostatnia edycja: