reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Myszka a czemu cc?

Czekam na obiad na wynos i Chinczyka właśnie.. zmieniły mi się plany na weekend bo miała przyjść chrzestna Zoi z rodziną i jem brat z żoną, ale młody ma mega katar i jest po jelitowce, więc podziekowalam za towarzystwo. Może to niefajne ale dziewczyny miały u mnie katar trzy razy w ciągu półtora msc więc da facto 6.. co innego jak na mieście złapią a co innego jak mi ktoś do domu przyniesie.. w dodatku nie mam kiedy Zoi zaszczepić bo ciągle coś. Sory, najwyższej będzie obraza ;-)

Byłam na zakupach a m z K na tramploinach ale beznadzieja totalna. Oglądałam zabawki ot tak, to takie dziadostwo chińskie że aż żal. Już wolę nas ali zamawiać w razie czego ;-) nawet glupiej ciastoliny brak z Play doh tylko jakieś zamienniki, a ja średnio do nich podchodzę bo raz kupiłam i do wywalenia prawie od razu..

Cc bo okazało się po rezonansie, że mam kłopoty z kręgosłupem (przepukliny,jakies naciska, popękane kręgi). Ortopeda stwierdził, że poród naturalny może się dla mnie wózkiem skończyć. Przy synku tej wiedzy jeszcze nie było ale z nim miałam cc bo on miał węzeł zaplatany w paskudny miejscu i mógłby porodu nie przeżyć.
Osobiście to wolałabym SN i strasznie przeżyłam decyzje o cc a teraz jeszcze świadomość dłuższego pobytu w szpitalu dodatkowo mnie przeraża.

Ja mam dywany o krótkim włosie i bez problemu sobie radzi. Najlepiej jeśli jest duża powierzchnia do odkurzania bo jak jest to mały 10m pokój i jeszcze stoją tam meble pod które nie wjedzie to będzie się odbijać w kółko i nic z tego nie będzie. Efekty są , po każdym odkurzaniu pojemnik pełny okruchów i innych farfocli

Katjuszka - ja robię tak samo jak tylko dostaję informację że jakieś dziecko mające nas odwiedzić chore . Sorry ale to później Ty zostajesz z chorymi dziećmi .

Myszko to ja Cię pocieszę, że mój m. też mi nie robi prezentów (ten typ tak ma). Zwyczajnie sama sobie coś w ramach prezentu kupuję.

Byłam dzisiaj z małą u lekarza, bo dalej ma problemy z robieniem kupy. Już było lepiej, a tu powtórka, pół nocy się męczyła. Ostatnio dawałam jej Lactulosum przez 3 dni, potem dostała biegunki i przestałam. Lekarz mnie uświadomił, że mam jej dawać syrop cały czas, aż się nie unormuje wszystko, może to być miesiąc a może i pół roku.

Rany laski my to z innej planety jesteśmy,pytam m czy słyszał o taki odkurzaczu to mówi ze nie,musieliśmy na yutobe sie oświecić

Jestem mega rozczarowana,wyciągłam specjalnie m 30km do pepco i porażka totalna.Już sobie przypomniałam czemu tam nie robię już zakupów,fajne ciuchy kończa sie na rozmiarze 92.Sukienki z długim rękawem nie było żadnej,z krótkim ale same tiule[takich jest masa na alli].Bluzeczki świąteczne może ze 3były takie nijakie.Króluje Elza za to a tego mamy już dużo:oo:.Pozostanę wierna smykowi i 5 10 15 i alli:rofl2:

Edysiek tak myślałam bo widziałam tą bluzeczkę co kupiłas i chciałam taką samą ale była do 92właśnie:sad:,tej białej sukienki nie było wcale a myslałam żeby na święta kupić.

reklama
wzięłam jedną żeby z pustą reką nie wracać ale to do getrów jedynie pasuje.

Załączniki

• 20161202_135042.jpg
    20161202_135042.jpg
    512,2 KB · Wyświetleń: 38
Do góry