reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Bo pepco pepco nierówne.. ja tylko w Factory kupuję Milenka bo tam zawsze jest wybór.. A w reszcie masakra ile razy bym nie weszła.
A co to roomba to jakiś czas temu też nie widziałam

Wykoncza mnie te zęby Zoi. Żal mi tego dziecka tak straszenie, drapie się po wszystkim już w okolicach twarzy, a ząb od dwóch tyg widać ale nieprzebity :-( nawet smarować jej już ciężko bo płacze od razu. Jeść przestala znowu. I tylko na rękach by siedziała bo chyba tylko tak ukojenie znajduje

reklama
Katjuszka już sobie odpuszczę,nojagorsze co można zrobić to w grudniu po centrach handlowych chodzić,o nie.Dałam się przekonać m ostatnio w niedzielę bo miał telefon do reklamacji i poszłam do auchan.Byłam świadkiem jak stado bydła[inaczej nie można tego nazwać] rzuciło się na bułki za 16gr jak sypnęli.Młody mówi mamo patrz jak na tym filmiku z lidla:rofl2:.
I nie byli to ludzie co nie mają czasu cały tydzień zakupów zrobić .

Spokojnie z tymi cudami techniki. Jak mnie kiedyś szef zapytał to też zielona byłam ale on był gadzeciaz to można było się trochę oswiecic. Teraz to ja w tyle z wieloma rzeczami jestem a zakup nowego telefonu doprowadza mnie do szału. Zresztą mam nowego HTC, którego już muszę reklamować a ma 2 m-ce.
Na starym mieszkaniu nie musiałabym nawet o Roombie ale tu jest metrów do odkurzania w cho.... . Szkoda mi dzieci, że musiałyby czekać tyle aż matka odkurzy. A gdzie zmyć i inne rzeczy... Zresztą to mój cichy plan z zaskórniaków, ciężko na nie pracowałam, żeby na szmaty wydać wolę na marzenia Tylko zdecydować się nie mogę

MYSZKA mój m tak ma z tel 2razy go reklamował i oddawali w punkcie zepsuty a w papierach że niby naprawili.
Jak się ma duży metraż to pewnie trzeba Sobie ułatwiać życie.
Myszka pomyslałm o Tobie że jakbym miała maluszka to bym w tym pepco majatek zostawiła.Jakie piękne bodziaki,bluzeczki,sukieneczki na maluszki:rolleyes:

Katjuszko wspolczuje z tymi zebami. Moj starszak walczy juz 3 miesiace z szostka. Wlasnie czesc sie przebila, a wewnetrzna strona jest w trakcie przebijania..pol nocy plakal,ze go ucho boli. Dostal nurofen i po godz zasnal. Teraz to samo...juz sil mi brakuje. Malo tego-we wtorek Artur mial jelitowke i wymiotowal caly dzien. Wczoraj Igor,a dzis mnie dopadlo. Do tego te bezsenne noce...padam...i m mnie systematycznie wkur.... nawet o swietach myslec sie nie chce.

Wlitam w gronie mam zabkujacych ciezko dzieci. U nas przez zabkowanie katar i kaszel i wymioty. Juz chyba drugi miesiac.
My sobie prezentow nie robimy na święta ale na urodziny czy imieniny juz tak [emoji4] i koniecznie m potrzebuje nakierunkowania

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

prezenty na mikołaja jeszcze nie doszły:(.Czekałam nie wiem na co a teraz stres czy dojdzie w poniedziałek...
musze na gwiazdke zamówic bo znowu tak bedzie

Milenka u mnie wszystko szybko dochodziło a dużo paczek było.. od tygodnia wszystko leży i czeka. Na święta brakuje mi tylko jednego ale nie wiem jeszcze co ta dziewczynka chce.
A D wierzy jeszcze? Jak nie to dasz w środę i też będzie. Milenka przecież da się jeszcze posciemniac ;-)

reklama
Katjuszka Dominik nie wierzy już ale list napisał haha
Jedna rzecz mi nie doszła może w poniedziałek bo to inpost i wisi od wczoraj ze jest w Krakowie i czeka na dalszą drogę
Przyszedł wózek właśnie, pierwsze wrażenie kiepskie, spodziewałam się dużej ciężkiej paczki a tu nie wiem czy kg waży... M w poniedziałek złoży dopiero bo nie mam gdzie schować.
Jakiś nijaki mikołaj w tym roku,nie wiem kiedy kto przyjdzie ani co przyniesie to nie chce na gwiazdkę zamawiać.

Do góry