reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko te wózki mało miejsca zajmują po złożeniu, więc się nie martw.
Ja mojej robię Mikołajki w niedzielę, bo we wtorek będę rano w pracy a chce razem z nią się nacieszyć.

reklama
Edysiek tylko ja mam wszystko schowane w kartonach w kotłowni a jak złoże wózek to go nie upcham do kartonu a wiadomo teraz okres grzewczy to tam się kurzy bo palimy węglem.
Ten wózek co ma Kinga też taki lekki?

Ostatnia edycja:
Milenko no te ciuszki to oczami można pochłaniać. Ja dokupiłam od koleżanki i jestem baaardzo zadowolona. Ona bardzo ma zadbane ciuszki, w większości z Anglii bo tam ma tesciowa i wybrała te najlepsze. Mnóstwo sukienek, 2 kombinezony, koszulki, body i chciała za to 200 zł. Dodatkowo u moich rodziców jest fajny lumpeks i już tam oczywiście w wiadomym celu byłam
Pepco muszę omijac bo młody ma zabawki się rzuca okropnie i jest ciężko go opanować. Wogole jakiś roszczeniowy się zrobił chyba po Tatusiu :)

Milenka nastaw się, że inpost nie dojdzie. Te foremki do piernikow i ciastoliny szły 1,5 tyg. Status że w krk miały 6 dni a potem 3 że wydano do doręczania..oni mają b.niskie ceny przesyłek i mam wrażenie że dostarczają dopiero jak im się kilka w jedno miejsce zbierze.. już miałam do nich o to pisać dla zasady ale odpuscilam bo mi nie zależało na czasie..

Myszka z Anglii są the best. Mam trochę używanych i naprawdę się trzymają. A już hitem jest bezrękawnik który kupiłam za kilka zł na allegro używany. Używała go Klara cala zimę (to taki sweterek ) potem mój chrzesniak, teraz Zoja a on wygląda cały czas tak samo. A conajmniej dwa razy w tyg cały dzień go nosi.. no szok

reklama
Do góry