reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka - nie ma gadania tylko zapisz model prostownicy i niech kupuje! Niech sobie nazywa Twój wybór jak chce: fanaberia, kaprys ;-)
My też mamy Roombe, tylko starszy model i przy dzieciakach jest nieoceniona . Teraz naprawdę za przyzwoite można je kupić . Kiedyś ponad 3000 zł trzeba było wyłożyć.

U mnie M wyszkolony i już pytał co chcę dostać. W tym roku stawiam na złotą biżuterię . Dostał kilka zdjęć i linków, niech sobie wybierze :-)

reklama
No ja bym się ostro wkurzyla jakbym nie dostała prezentu na jakąś istotną okazję. Jestem jego żona, najważniejsza osoba w życiu, więc komu ma kupować? Ja się nie pierdziele. Dla pewności że pamięta, przed każdą okazja pytam czy ma pomysł na prezent czy zrobić mu listę :-D

Ja też dokładnie mówię co ma być bo jak już ma wydać trochę pieniędzy to muszę mieć pewność że to będzie dokładnie to czego ja chcę. W tym roku od Mikołaja dostanę perfumy a pod choinkę złote kolczyki (pomysł M ale kolczyki wybrałam ja :) ).

U Was też tyle śniegu? Bo chłopaki piszczą od rana że będziemy bałwana lepić :)

Myszko jak samopoczucie dzisiaj???

Myszka nie wiem jaki mamy model, ale kupiony już jakiś czas temu. Brat m kupił odpowiednik na alli i jest zadowolony, a dał dużo mniej kasy.

Mój prezent też już czeka w szafce. Zaprowadziłam chłopa przed witrynę i pokazałam, które kolczyki mi się podobają. W ubiegłym roku zażyczyłam sobie lokówkę do włosów, która sama wciąga włosy, kosztowała 5 stów, a użyłam jej kilka razy. To dopiero była fanaberia. A m nawet tego nie skomentował.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki śnieg.Unas wieje ze chce łeb urwać i zielona trawka.
Ja w tamtym roku kupiłam prostownice i czesto jej uzywam ale nie ogarniam jak loki zrobic bo jest taka funkcja.
Dzieki Wam zmadrzałam i tez m bedzie dostawał na kazda okazje karteczke albo linka z prezentem,do tej pory liczyłam czy wogóle bedzie pamiatał a potem przychodziło wiekie rozczarowanie:oops:

No to pięknie mnie uswiadomilyscie w błędach wychowawczych Męża czeka mnie dużo pracy.
Z opinii wynika, że ten model roomby z 8 na dywanach sie ma juz nie wieszać. Zresztą u nas to nie kłopot bo My mamy tylko u Małego w pokoju niska wykładzine. Dziewczyny a jak z przejezdzaniem z jednego pomieszczenia do drugiego, No i jak że zbieraniem okruchów? Faktycznie widać efekty?

Właśnie dostałam telefon, że kuzynka w 34 tc jedzie na porodowke. Mam cicha nadzieję, że jej się tylko wydaje, że wody odeszły. Ale ona już 2 tygodnie leży z rozwarciem w domu. Czekam na wieści a le od razu kliknęłam swoje zamówienie z apteki. Z synkiem szybciej byłam ogarnięta a teraz mozolnie jakoś. Chociaż ciuszki poprane i poprasowane. Czekam na pościel dla Niuni, tylko, że ona "sie" szyje i będzie dopiero na koniec grudnia. Ojj robi się nerwowo

reklama
Ja mam tylko jeden dywan, taki wlochaty i na nim się zawiesza. Nie wiem jak to wygląda na wykładzinach.

Myszka co do facetów to oczywiście wszystkim nam łatwo komentować jak patrzymy na to z boku, a przecież każda postępuje zgodnie ze swoim charakterem i charakterem m, bo przecież bywają egzemplarze niereformowalne. A tak poza tym to, w którym tygodniu teraz jesteś?

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry