reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka ale dla siebie też coś trzeba zdzialac :-) czuję się winna z tą prostownica teraz. I mnie też się marzy, ale Cyba nie będziemy sobie robić prezentów na święta.. a poza tym to dobrze że auta nie odwiozlas ;-) co m kupuje mamie że tyle czasu mu to zajmuje?
Muszę w takim razie pepco zahaczyć

reklama
Tablet. Bo jej z laptopem nie porecznie a tak w przychodni na bieżąco dr Google będzie mogła skonsultować. Chciał takiego z niższej półki bo ona tam szału nie potrzebuje ale kupił już raz i oddał bo nie działał modem do sim internetu. On późno z pracy wychodzi, miasto zakorkowane, ludzi w sklepach pełno i dlatego tyle czasu schodzi ale za brak drewna do kominka w dniu dzisiejszym to do mnie nic nie trafia.
Prostownicę mam stara to jakoś dam radę chociaż chciałam z jonizacja itd. No cóż przy innej okazji :)
Młody wyspany i rozrabia z tata. Wypił kolejne pół saszetki smecty z cola. I póki co cisza.

Myszka Ty serio piszesz? Mąż mamusi tablet kupi, a Ty sobie na prostownicę żałujesz? Weź się za niego póki jeszcze czas. Najdroższy prezent powinnaś dostać Ty i mały, a mamusia symbolicznie jakiś syropek na wzmocnienie. No, aż się zdenerwowałam.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

HAHA
AGUNIA to samo pomyslałam jak przeczytałam,może mamusia daje mu więcej radości i przyjemności niż żona:rofl2:

EDYSIEK SUPER zakupy,muszę wymyslić kiedy do pepco jechać.

Ja byłam dziś na zebraniu,k...kombinowania opieki dla młodej a zebranie 10minut,bo chcieli sciągnąć rodziców żeby kupowali ozdoby na kiermaszu świątecznym.

Polać Aguni ;-) dobrze pisze, Myszka napisz list do Mikołaja i daj m. :-) niech się postara. Dodaj tam drewno, sprzątanie i masowanie stop. Nic nie kosztują, a Tobie się należy!

Myszko zgadzam się z Agunią :)
Dobrze że smecta pomaga.

Edysiek ładniutkie ubranka też dzisiaj myślałam o pepco ale pogoda była wstrętna na wyjście może jutro..

Milenka dlatego ja na ostatnie zebranie nie poszłam bo forum tej pory byłam na 3 i na żadnym nic sensownego nie mówili..

Dopadłam dziecko z nożyczkami :cool2: nawet nie protestował..

A niech jej kupi. Jakiegoś za 199 zł dorwał. Ona jest komiczna z tymi swoimi chorobami, to niech szuka. A on mnie nigdy jakoś specjalnie nie rozpuszczal z prezentami chyba, że nabroil. Teraz kupił nowe auto niby dla mnie a sam jeździ.
Dla niego prostownica za 300 zł to fanaberia. Sama "se"kupie i na masaż stopek też idę :) mam fajna babkę podologa i uwielbiam do niej chodzić. A do drewka to muszę jakiegoś umiesnionego drwala załatwić ha ha ha. Sory ale z tego wszystkiego mam głupawkę

A mam pytanie z innej beczki: czy ma któraś z Was ten odkurzacz samojezdzacy Roomba? Szukam sprawdzonych opinii. Bo to dopiero jest moja fanaberia.

Ostatnia edycja:
Myszka ja mam ten odkurzacz już dwa lata i jestem zachwycona. Uważam, że on i ekspres do kawy były naszymi najlepszymi zakupami i jeśli się zepsują to od razu pobiegnę po nowe.

A co do prezentu to po to są święta żeby spełniać fanaberie. Ja w domu jestem święta krowa i obowiązkowo pod choinkę i na urodziny oczekuję od męża fajnego prezentu. I ma być to prezent najdroższy ze wszystkich. Chciał chłop żonę to teraz ma o nią dbać!

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

AGUNIA Ty sie wysoko cenisz i prawidłowo.

Mój m jest anty prezentowy,ale matce nawet jak żyła niczego nie dawał[a mi głupiej nie dało to do myslenia;-) ;)]
A ja z tych co sie nie prosi o nic,ale teraz mnie telefon wnerwia bo sie zawiesza i zażyczyłam sobie nowy na mikołaja.Takie to proste:-D

reklama
Agusia szacun szacunek wielki. Wiem, że trzeba się cenić ale ciężko u mnie z egzekwowaniem tego.
Ja to zawsze taka szara myszka z tymi chłopami byłam, zakompleksiona itd. Tu kompleksów nie pokazuje po sobie a bawi mnie jak idę fryzjer, kosmetyczka, jakiś nowy ciuch a mój M fochy wtedy ma ( niby nie okazuje ale widzę, że coś dedykuje w głowie).. Teraz spokojniejszy bo w domu siedzę ale... No właśnie ale... W następnym tygodniu mam zamiar zaliczyć właśnie salony piękności, bo jadę do rodziców i już się umówiłam :) niby nie wiele ale cieszy
Agunia a jaki masz model? Ja myślę o tym z 8 z przodu. Bo nie wiem, kiedy potem będzie mnie stać.
Dziewczyny ze mną masakra dziś : WC moim drugim domem. Oby do rana. Kurde a chciałam tort małemu piec na Mikołaja bo on uwielbia ciasta z kremem i krzyczy, że tort. Sama jak upiekę to i jajka swojskie i ksylitol zamiast cukru.

Ostatnia edycja:
Do góry