reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mam jakiś spadek formy :-( zimno mi, okres dostałam, na nic siły nie mam. Imprezka nocna ostatnio to przekonywanie Z żeby jednak nigdzie nie szła i leżała zamiast siedzieć i klepać mnie po twarzy czy brzuchu..

W ramach przepedzenia samopoczucia w lodówce czeka ciasto na pierniczki. Jak Klara wstanie i zje obiad będziemy robić :-)

Madzik jak u Was? Lepiej coś?

Agunia i Milenka przepadły chyba calkiem? ?

reklama
Djmka nie ma się co śmiać mózg ważna rzecz. Ale dziś wyczytałam taki tekst " dobrze, że jestem nienormalna bo bym chyba zwariowała " i tego się od dzisiaj trzymam.
Młody od rana na brzuszek narzeka i takie dziwne nr 2 poszly mam cicha nadzieję, że to po borowkach a nie jakieś dziadostwo.
Dzisiaj byliśmy na zajęciach plastycznych więc mógł coś złapać, w grupie było 3 dzieci bo reszta chora.

Katjuszko ja też jakoś nie bardzo od weekendu funkcjonuję:/ Kubę chyba coś rozkłada więc tylko czekam aż i ja podłapię. Czytam Was ale nie mam weny odpisywać.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ancona jestem za klasztorem! Matko, za jakie grzechy ja mam takie dziecko? Ostatnie dni to istny koszmar.

Kstjuszka chce Ci się jeszcze pierniki robić? Ja na Mikołajki mam ciastka zrobić do przedszkola i kompletnie nie mam chęci.

Djmka pierniki zrobione :-) dla Klary to sama przyjemność. Wrzucę foto w odpowiednie miejsce.

Jestem dumna z Klary. Ostatnio kupiłam jej kilka ksiazek takich że jedna książka jedna przygoda bohatera.. I teraz wieczorem jak na wybór oglądać bajkę lub czytać z tatą to wybiera czytanie :-)

O matkooooo jaka jestem niezorganizowana[emoji85], ktoś chyba mi godziny podkrada [emoji15], wiecie cos o tym ?

U nas niestety rownież "tryb mama" został opanowany do perfekcji. Cieżko sie wysikać bez widowni. Dzisiaj wieczorem byłam z koleżanka na pożegnalnej kawie - to mi mąż dzwoni, że on chce do mamy [emoji849].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też dnia brakuje, to po nocy pisać muszę ;)
Mała też daje popalić. W dodatku przez te problemy z kupskiem teraz często w majty robi. A ja nie chcę na nią krzyczeć, bo na razie się cieszę, że się nie boi i robi. Dzisiaj najpierw nawaliła w majty a za pół godziny nasikała, ręce opadają.

Właśnie Katjuszko jakie to książeczki?
Moja wczoraj pożyczyła sobie w bibliotece książeczkę o Pepie i taka zachwycona była, że chyba jej kilka kupię. Co prawda bajek u nas pod dostatkiem, pełno i twardych książeczek dla maluchów i całkiem sporo takich dla większych dzieci. Ale Peppy nie ma :D

A i też mam śnieg i to dużo :):):)

Kuba zachwyca się serią Tupcio Chrupcio ale nie pogardzi też niektórymi przygodami Martynki:)

Edysiek u nas zaczął śnieg padać pod wieczór i już całkiem sporo go nasypało:) Jutro chyba sanki odpalimy o ile Kuba nie rozchoruje się na amen:/

Wiecie nie wiem co jest granebale od kilku dni Kubie zdarza się nasikać w majtki kompletnie nie wiem dlaczego tak się dzieje.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry