reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Mika jak ja Cię rozumiem. Klara tak daje w d. jak jest m w domu że ja wysiadam i szczerze nie znoszę weekendów.

Hehe Klara żeby szarlotki spróbowała to fortelem trzeba.. A nie ma mowy, żeby zjadła całą babeczke ;-) prędzej Zojka zje :p Ale jeszcze długo nie dostanie..

Pada snieg..ale bedzie frajda jutro

MADZIKM TAAA,młoda kreatywnie niszczyła papierki do babeczek a potem wyła nad piekarnikiem bo ona juz chce jesc..:growl:
Młody robi zawsze babeczki.

KATJUSZKA ciesz się że Klara nie łakoma na słodycze,z moją to krzyż pański w tej kwestii.
W tamtym tygodniu bylismy u kuzynki i były tam 2;etnie blizniaki,w szoku byłam,łąziły po domu,bawiły się grzecznie,ze stołu poczęstowały się jednym czipsem i odchodziły.A moja żarła ciastka na potege aż musiałam ją wyprowadzić z rykiem.

Załączniki

• 20161112_201118.jpg
    20161112_201118.jpg
    429,3 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
F nie zje, baaaa nawet nie liźnie żadnego placka, muffiny , woli suchą bułkę. Są dwa rodzaje ciastek, które uwielbia - miętowe Oreo, herbatniki , za to jaj niespodzianek ile by miał tyle by w kufer wepchał.

Milenka - wowww super, czuje święta. Chociaż pobitych wszystkich reklamach i witrynach sklepowych jakiś ten czar szybko pryska.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika na święta to jesień będzie..Do wtorku ponoć tylko snieg ma być.
Moja też ma swoje ulubione ale z braku laku zje wszystko co słodkie,cukiery ciacha,żelki,czeoklady,batony w ilościach dopóki stół nie bedzie pusty...
Tzn ja nie kładę tak na codzień,tylko jak ktoś przychodzi albo my gdzieś.A tak to jak idziemy do sklepu to coś jednego wysepi.

Anacona - maść arnikowa zakup do apteczki, ja już dawno się zaopatrzyłam bo by mnie OPS zamknął za maltretowanie dziecka, przeciez mój czort wiecznie w siniakach :)
Milenka zazdroszczę śniegu, u nas mroz od rana i szron na trawie to Młody się trzęsie, że to już śnieg
Imprezowiczkom udanych imprez życzę.
U mnie M grypa zaczyna dogadać i biedak już walczy o życie.

Najlepszym zabezpieczeniem przed chorobami jest zapełnienie apteczki.U nas się sprawdza drugi rok,znowu zakupiłam[2miesiące temu] ful leków w geminii i wszyscy zdrowi póki co:rofl2:
Mnie zawsze zaczynały rozkładać zatoki i szło dalej,odkąd ponad rok temu zaczęłam stosować inhalację solą i amolem to zdusza w zarodku az w szoku jestem za każdym razem.

Viltutti pół ampułki soli i na oko leje amolu[ do zbiorniczka inhalatora.3razy dziennie i po 2dniach przewaznie mi puszcza.Trzeba mieć oczy zamkniete bo szczypie w ocZy w czasie inhalowania.

Viltutti Sinupret w kroplach do picia też jest skuteczny,mam w apteczce bo młoda też lubiła zatoki mieć przytkane a amolem dziecka inhalowac nie da się.Ja też raz się wyleczyłam nimi.
A naprawdę co roku zjadałam po kilka paczek leków na zatoki,na wet w ciaży 2razy antybiotyk musiałam brać bo się roznosiła choroba.

reklama
Myszka maść arnikowa jest dobra ale dziewczyny już wiedzą że u nas najlepszy na guzy i stłuczenia jest smalec :cool2:. Wrzucę Wam fotkę na :ninja2:.

Milenka, Viltutti u nas amol zawsze musi być w domu na ból gardła, głowy, kłopoty żołądkowe (Agunia widzisz zapomniałam o tym : na pół łyżeczki cukru ok 10 kropli amolu i powoli popijać letnią wodą)., na niespodzianki na twarzy itp..

Do góry