reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas też trochę z rana pogadalo, więc skorzystalismy z okazji i zaliczylismy lepienie śnieżek i nawet sanki :-)
Ja generalnie pracuje po 12h dziennie i ciągle w biegu, staram się Was czytać jak uda mi się dorwać jak mi się klient spóźnia ;-) poza tym odpukac, bez atrakcji i dosyć nudno. Mały zdrowotnie się trzyma za co jestem ogromnie wdzięczna opatrznosci.

Jedyna atrakcja, to taka, że dzisiaj uderzył drewnianym garażem w telewizor i go rozbił... Telewizor, nie garaż. Więc przez najbliższe miesiące żyjemy bez tego cudu techniki :-/

Viltuutti następne TV z ubezpieczeniem musisz kupić :) My kupujemy ostatnio wszystko z ubezoieczeniem. Tablet też nam załatwił ale było ubezpieczenie.
My dzisiaj cały dzień sami bo nasz Tatuś w pracy. Więc w sumie święta nie odczułam. A teraz padam na dziób.

Piękne widoki.

Viltutti dobrze, że garaż cały [emoji6]

Katjuszka i jak wieczór.

Myszka jak to w pracy? Porządna reprymenda mu się należy.

Loka i jak bilans?

Madzik, a nie przyjeżdżacie do pl na święta?

Mika Julko już ok i gania jak szalony. Akcja histeria jest tylko jak musi się załatwić . No i dzisiaj znowu próbował zrobić kupę w majtki.

A mnie dla odmiany jakąś jelitówka łapie, albo się czymś strułam. Ale prawdziwa że mnie matka polka. Najpierw ogarnęłam dzieci i położyłam je spać, a dopiero później poszłam zwymiotować [emoji6]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia No w łeb powinien zarobić ale ostatnio mu nadciśnienie wyskakuje i to ostro to mu daruje. Przejął na siebie obowiązki utrzymania rodziny i z lekka przesadza ale naprostujemy Go z dziećmi :)
Agunia a Ty coli się napij i probiotylk dla dzieci weź w większej dawce. Ratuj się kobieto ratuj.
Młody wyszalal się na basenie to śpi, że aż chrapie a Mała też leniuchuje to Mamuśka odpocznie :)

Agunia dobrze Myszka gada ;-) pij colę. Ostatnio mi pomogła bardzo jak mi Viltutti przypomniała. Szczęśliwie Zoja padła po 20, choć ciężko było. Klara też. Więc miałam czas na aliexpres bo dziś wyprzedaż choć niestety większość sprzedawców najpierw ceny podniosła... także z 20 rzeczy dla siebie ktore miałam w koszyku kupiłam tylko 4...

Kurcze gdzie ten śnieg:( Kusicie widokami z białym puchem a tu u nas ani grama.

Agunia no też nie miało Cię co złapać. Chyba najgorsza wersja niedyspozycji jak dla mnie. Oby krótko była. Ale Matka Polka pierwsza klasa;)

Viltutti a to pech.

Myszko mój też dziś troszkę pracował ale u nas samozatrudnienie na które pomstuje ciągle bo męża wiecznie nie ma w domu:/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszkooo - ja też dziś Ali obskoczyłam i też skromnej niż zamierzałam :)

Agunia - prawdziwa matka polka z Ciebie ;). Zdecydowanie nie wypada pawikiem przy dzieciach zarzucać.
Gdyby nie Teoś to bym ci wódkę z pieprzem poleciła ;)

Ja dzisiaj też w ramach poprawy nastroju obskoczyłam alli:rofl2:
U nas zimy jeszcze nie ma a młoda już dopytuje sie o śnieg.
Katjuszka TO DZIŚ tylko te obniżki?bo mi się nie chce już siedzieć a jeszcze pare rzeczy bym kupiła
To jeszcze dla mojej fanki peppy;)
Link do: Dziewczyny ubierają elsa dress for girls odzież haft nova dzieci odzież z długim rękawem casual dzieci księżniczka sukienki dla dziewczynek F2178 w     Model: F2178 rozmiar w wieku: 18/24M-2/3Y-3/4y-4/5y-5/ od Suknie na Aliexpress.com | Grupa Alibaba

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny zaszalały :) jak przyjdą to koniecznie pochwalcie się zakupami :)

Wczoraj H bawił się ciastoliną pierwszy raz i nawet chwilę go to zajęło niestety to był też ostatni : wysmarowany narożnik, wtarte w dywan, okruchy leżą w całym mieszkaniu i dzisiaj K mówi że nie może włożyć ładowarki do telefonu, sprawdzam a tam w środku mini usb napchana ciastolina :baffled: nie wiem kiedy on zdążył zrobić to wszystko.

Do góry