reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona A WIDZISZ muszę spróbować amol na te niespodzianki moje;-) ;)

Moje dziecko drugi dzień po 18 domaga się pójścia spać,wczoraj tak wyła że na szybko ja obmyłam i do wyrka a po północy obudziła ją kupa i potem koniec spania..po godzinie próby ysypiania jak już zapadła cisza słyszę;mamusiu obudz się,Milka będzie rozmawiać'i .Ciekawe czy dziś to samo bedzie bo o 19 już padła;)
U nas dziś atrakcja śniegowa,pod kościołem też godzinę łaziła po śniegu ale zmarzłam.

Laski macie już prezenty na mikołaja?ja nic nie kupiłam jeszcze i nie chcę mi się już nawet oglądać tego.Dziś luknęłam z ciekawości bo leci na okrągło reklama misia horacego i w szoku jestem co reklama potrafi zrobić:o.W marcu kosztował 100zł [nie było reklamy w tv] a teraz 160:szok:

reklama
Milenka ja mam dla chrześnicy i dla bratanicy do wigilii się urodzi ;) Niestety pieprzony smyk oszukał mnie na 70 zł i nie przysłali klocków dla Huberta przez co teraz w czwartek mają być podobne w lidlu i muszę znowu wydać 69 zł żeby dziecko prezent dostało. Dla starszego na mikołaja kupimy grę na xboxa a pod choinkę Nerfa. Mąż dostanie bluzę a ja może dostanę zestaw do hybryd :D
Oszuści z tymi cenami prawie wszędzie podnoszą ceny i jeszcze beszczelnie wmawiają że to promocja :dry:

Hubi też ok 18 próbował zasnąć ale udało mi się odwrócić jego uwagę i teraz z bratem bawi się lego.

Ancona dziwne z tym smykiem,a masz te klocki na fakturze,dzwoniłas tam?ja wiele razy tam zamawiałam i nigdy mnie nie oszukali tfu

U nas sie gwiazdki nie obchodzi takze ja prezentu nie dostane,jedynie na mikołaja troche dzieci jest

Milenka ja też zamawiałam tam wiele razy i nigdy takich cyrków nie było, klocki mam na fakturze i zapłaciłam za nie a w paczce nie było. Dzwoniłam i zgłosiłam, niby przyjęli reklamację i babka powiedziała że do 23.11 mają czas na odpowiedź ale na maila żadnego potwierdzenia przyjęcia nie dostałam. Później weszłam poczytać opinie na temat smyka i wychodzi na to że takich przypadków było bardzo dużo i raczej klocków ani pieniędzy nie odzyskam. Aczkolwiek cuda się zdarzają...

Hmm..ja kilka razy zamawialam w smyku i jie narzekam. Ale teraz sie pozmienialo u mich wiec moze i personel inny. Ancona trzymam kciuki za zwrot klockow lub kasy.
My tylko dla M prezencik maly na 6 grudnia plapnujemy. Jakas ksiazka lub mala ciuchcia do kolekcji. Gorzej z Bozym Narodzeniem bo tu wypada upominek kazdemu kupic. Ale jeszcze czas [emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak jest z przesylkami?jaki kurier tani taki zeby przyjechal do domu po przesylke?kolo mnie jest firma co 25zl biora za paczke 5kg to duzo nie?

Milenka 25 to chyba sporo.

Ale mi się dzisiaj chłopaki rozkrzyczeli. Nic tylko jęczą. Z Julkiem jest już dużo lepiej, ale siusiak nadal jest lekko opuchnięty. Ja za to całą noc z piątku na sobotę męczyłam się z wymiotami i do dziś boli mnie żołądek. No ale przynajmniej znalazłam dietę cud, bo schudłam 2 kg. Chociaż szczerze mówiąc to jej raczej nie polecam [emoji6]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie dlatego pewnie nigdy nie mogłam się zebrać na sprzedaż. Poczta daleko i godzinne kolejki w niej..
Paczkomatow tez w odległości 20 km nie mam..

Katjuszka a pocztę kurier na poczcie się nadaje tak??
Wystawiam krzesełko Fisher na grupach na fb ale to zamieszanie. Zasypali mnie wiadomościami o rezerwacji do 25, przesyłkę za pobraniem bo wiadomo to ryzyko oszustw. No i w efekcie tylko ja mogę stracić jak wyślę za pobraniem i ktoś nie odbierze

Do góry