reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka na allegro chyba zależy od kategorii. W każdym razie niemało ;-)
Wrzuć najpierw na olx. Może komuś z Krakowa lub okolicy będzie się chciało przyjechać jak dasz dobra cenę?

Katjuszka EJ demotywujesz mnie:-p
A ty na olx sprzedajesz?za pobraniem czy przedpłata na konto?
Ja wystawiłam też na grupe kraków ale mi nie udostepnili jeszcze tego posta,jestem gotowa jakoś sie umówić i bym na kraków to dowiozła.W grę w chodzi dosc droga zabawka bo ten fotelik powyżej,najtaniej na allegro po 220zł jest ja wystawiłam za 140 nowy nie rozpakowane pudełko

Ja też mam sporo rzeczy do sprzedania po małej, już i ciuszkach nie wspomnę. Tylko jakoś nie nie mogę się za to zabrać, właśnie najbardziej zniechęca mnie to jeżdżenie na pocztę.

A ja po malej i po mlodym oddalam ciuszki po tym jak je wystawilam, a prawie zadnego odzewu albo pytania o to czy cena do negocjacji gdy np za raz zalozonego oajaca chcialam 4 czy 5 zl...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja różnie. Ubrania większość sasiadce. Natomiast większe rzeczy najpierw na olx z odbiorem osobistym. Jak nie ma zainteresowania to allegro. Tylko kilka aukcji na raz żeby więcej paczek wysłać ;-) na allegro ciężko sprzedać używane ciuchy zwykłe.. typu body, leginy itp. Nowe w miarę się sprzedają. Najlepiej idą sezonowe, teraz oczywiście kombinezony ;-)
Na olx mam dużo ogłoszeń o książki M. To zazwyczaj kupują faceci i zawsze mi na konto płacą, ostatnio nawet 60 zł bez problemu facet wysłał. Choć sprzedałam kiedyś serię swoich książek i babka przelała 80 zl. Zależy na kogo się trafi, Przecież nie trzeba sprzedać pierwszemu lepszemu ;-)

Milenka 140 to nie mało skoro po tyle chodzą? Ja kupiłam klarze krzesełko do jedzenia za 190 używane które nowe 270 kosztuje.. tak jak mówię zależy ma kogo się trafi - tym razem to ja byłam tą dobrą kupujaca :-D

Milenko na allegro jak sprzedajesz to cena zależy od działu. Generalnie podobno pobierają prozwizję za wystawienie i za sprzedaż. Mój R płaci miesięcznie ok 300zl

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka ja wystawiam na olx i ludzie zazwyczaj wpłacają na konto bo im taniej wychodzi, kilka razy wysyłałam za pobraniem i też nie było problemu. wszystko pocztą wysyłam bo mam najbliżej.

Agunia też kiedyś na takiej diecie zrzuciłam kilka kg i to był jedyny plus ;) Dobrze że już u Was lepiej.

Katjuszka nowe chodzą po 220-250 na allegro a ja też sprzedaje nowe.wiec może być na prezent bo oryginalnie zapakowane.Ale to duży gabaryt i wolałabym odbiór osobisty
Odzew jest ogromny tylko póki co z całej Polski,wiadomo mikołaj idzie i za 140 można podarowac komuś wypasiony prezent.

MADZIOLINA właśnie wiem,na tych grupach to milion postów bez odzewu,jak ktos wrzuci pudło ciuchów za 50zł to jeszcze ludzie chcą milion dokładnych fotek itp.A do tego potrzeba sporo czasu poświęcić i wychodzi że się poprostu nie opłaca głowę zawracać JAK JESZCZE WYSYŁKA DOCHODZI.

reklama
ja na posty odpowiadam, ale przeklejam aukcje allegro. Nie negocjuje ani nie wysylam inaczej. Pozniej sa tylko klopoty bo Pani wplacila ale nie moze odebrac itp. Inna sie rozmysli i nie ma kasy a trzeba znowu sprzedac. Wec z gruapmi to ja ostroznie podchodze. Sprzedaje na OLX i na allegro.Prowizje allegro zaleza od kategorii produktów, np. za kombinezon sptzedany za 60 zł opłacilam ok 2 zł wysawtienie i 4 zł prowizji. razem jakies 10% wychodzi. Ale na allegro najwiecej mi sie sprzedaje. No i jak mi zalezy aby posżło to sprzedaje juz w cenie ok 50/% nowej sztuki jesli stan jest dosyc dobry, a 30% jesli juz troche zuzyte ale jeszcze posłuzy.
Na allegro sa tez promocyjne ceny inpostu - kurier jakies 12 zł i paczkomat jakies 9 zł

Do góry