reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny ja fotki wstawie jak nowy tel bede miala bo ten juz odmawia wszystkiego.

A ja dzis na andrzejki ide i...nie dosc,ze mi sie nie chce to jeszcze 5 dni wczesniej @ dostalam nooo swietnie-tego mi dzis brakowalo.
Ale hybrydy juz mam,fryzjer na 14[emoji38]

reklama
Dobrze dziewczyny, zakupy zawsze poprawią nastrój :-)

Ancona - jak chłopcy się bawią ciastoliną to siedzę przy stoliku razem z nimi i wiedzą że jak wstaną i pójdą gdzieś z ciastoliną w łapkach to koniec zabawy. U mnie to jedyny sposób żeby wszystko nie było brudne :-) Tym sposobem wczoraj tworzyliśmy prez 40 min

F też lubi sie bawić Ciastoliną, minus taki, że trzeba z nim siedzieć, bo bez osoby towarzyszącej to już nie zabawa.

Agunia - jak dzisiaj ?

U nas tak pada, że ciemno od rana.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Moja wie, że jak się bawi ciastoliną to tylko na stoliku. Też woli, żeby z nią siedzieć, bo inaczej szybko się nudzi.

U mnie dzisiaj ponuro i nic się nie chce. Już bym wolała śnieg.

Agunia jak J. dzisiaj? Jest jakąś poprawa.

Ancona szybko te Andrzejki. Udanej zabawy.

My dzisiaj wybieramy się do brata i bratowej na podwójną czterdziestkę.

Ancona - niezłe straty
Robię też wczoraj po raz pierwszy dałam ciastolinę. Półtorej godziny się bawiła na stole, ale cały czas jej pilnowałam tak że bez strat. Spróbowała też tylko raz i jej nie podeszła więc myślę że jedzenie ciastoliny mamy z głowy ;)

Edysiek to Truskawkowa idzie się andrzejkować :)

Edysiek, Truskawkowa udanych imprezek :)

H też najpierw ładnie się bawił a wystarczyło żebym na chwilę spuściła go z oczu i totalna demolka :confused2:
Dzisiaj babcia chwilę z nim siedziała a ja mogłam na spokojnie pojechać z K do krawcowej oddać strój na przedstawienie do przeróbki i zrobiliśmy zakupy bo K w poniedziałek na wycieczkę jedzie także będę mieć do 18 tylko jedną sztukę :D

od rana właśnie siadlam.. zasne zaraz a muszę po obiedzie ogarnac. Klara dziś spała 10 minut.. zajefajny wieczór się szykuje..
Deprecha jesienna normalnie.

Zojka ske bawi ciastolina.. póki do paszxzy nie bierze nie bronię jej bo i tak się wszystko tu wala cały czas to wolę żeby miała świadomość co może a co nie ;-) wczoraj była z nami w klubiku na zajęciach sensorycznych i najadla się kulek nesquick.. odpukac nic jej nie jest.. nawet nie wiem co tam można było złapać bo było 12 dzieci które taplaly się we wszystkim co tylko możliwe

Moje dzieci też kreatywnie zrobiły i opróżniły talerz babeczek w 10minut

Załączniki

• 20161112_161731.jpg
    20161112_161731.jpg
    356,8 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Milenka mniam też bym zjadła :)

Katjuszka może akurat będzie dobrze..

A u nas H tak się bawił że po bliskim spotkaniu z futryną ma mega guza na pół czoła :hmm:.

reklama
Dzisiaj w związku z paskudną pogodą ja zrobiłam gołąbki, a mąż upiekł kremówkę. F niestety nie chce współpracować dzisiaj, zreszta tak jest w każdy weekend kiedy Tata w domu.

Truskawkowa, Edysiek - upojnej i stosunkowo udanej nocy [emoji12], bawcie sie dobrze.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry