reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka my mamy jabłuszko i teraz chcą śliwkę lub pomidora ale jeszcze nam 25 naklejek brakuje ciężko jest nazbierać zwłaszcza że zawsze bardziej do lidla mnie ciągnie ;) ale mamy jeszcze truskawkę i groszek z akcji we Włoszech tam nam babcia zbierała :)

Agunia trzymam kciuki za konsekwencję:)

reklama
Czytałam dzisiaj, że coś nie halo jest z tym gangiem świeżaków. Jakieś zanieczyszczenia w nich są. Jak znajdę to wkleję linka bo szczerze to nawet nie pamietam gdzie to było.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Uff co do mycia zębów w nocy rozwialyscie moje wątpliwości, że nie jestem nienormalna. Taki powód naszych kłopotów podała jedna Pani stomatolog. Ignorując, że chodzimy do jej kolegi po fachu aż nadto regularnie.
My nie zbieramy swiezakow, młody ma je w nosie. Jakby były w czekoladzie.... hmmm no to może.

Ja też widziałam to u Madzioliny ale nie mogłam otworzyć więc zakładam że to lipa jakaś.
My mamy marchewkę i śliwkę i zbieramy na brokuła ale Kuba przepada za tymi pluszakami:) więc mam nadzieję że wszystko ok z nimi bo nie ma opcji żeby je oddał dobrowolnie:/

Agunia ja też jestem ciekawa końca eksperymentu tylko że ja poza słodyczami musiałabym wyeliminować serki i parówki bo Kuba gdyby mógł to jadłby tylko to:(
Nie zmuszam go do jedzenia ale on potrafi nie zjeść obiadu po czym woła że jest głodny ale nie chce ruszyć nic poza serkami i parówkami o słodyczach nie wspomne:( Tak więc Aguś relacjonuj jak idzie z Julkiem bo to chyba podobne typy:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia Michal w jej wieku przesypial od 21 do 7-8 rano, wiec nie wybudzam.
Z ta biedronka to sama nie wiem. Kolezanka wrzymucila a ja udostepnilam ale nie zbieram i tak dla informacji ale ile e tym prawdy...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Teosiek mi zaczął siadać. Nie w klasyczny sposób, ale łapie się za chabety, czy co mu tam wpadnie w ręce i podnosi do siedzenia, a jak go z powrotem kładę to się wydzierać. Zgłupiałam zupełnie i nie wiem czy mu na to pozwalać.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wiem o co chodzi z tymi naklejkami, ale wywnisokowałam że pewnie zakupy trzeba zrobić i wymieniać jakieś punkty na zabawki ;-) W Biedronce bywa tylko mój M a on nigdy nie angażuje się w żadne zbierania czy promocje.

Agunia - ciężki orzech do zgryzienia z Julkiem. Jak jest niejadkiem to zdecydowanie trzymałabym się wyeliminowania słodyczy całkowicie. Jedyne co to może własne wypieki i tam przemycić zdrowe rzeczy np płatki owsiane, mąkę ryżową lub orkiszową, wiejskie jaja, jogurt itd
A co do drugiego Malucha to dość wcześnie to siadanie no ale sam chce i do tego dąży to bym na to w granicach rozsądku pozwoliła.

A tego co wymyślił zmianę czasu to bym wykastrowała! Dziś chłopcy na nogach od 5:30 w związku z tym:realmad:

reklama
Agunia a ile ma Mlody?
Mala mi dzis wstawala 2brazy choc zawsze wstaje raz i to ok 4, a ja sobie z mezem wczoraj zafundowalam romantyczny wieczor i poszlismy spac ok 24, a wstala mi pierwszy raz 2.20...
Oboje juz obudzeni byli o 6.20...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry