reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia Teoś idzie jak burza,dzielny chłopak

KATJUSZKA wy jestescie waga piórkowa to zakupy małe robisz,my robimy co tydzien takie wieksze zakupy i ponizej 200zł jeszcze nie udało nam sie zamknac...

Katjuszko my robimy też dwa razy w tygodniu większe zakupy tylko że u Nas lodówkę wymiata mój mąż :D a poza tym dziadkowie, znajomi bez dzieci i ciocie pomagają a raz mi się zdarzyło że zupełnie obca osoba z kolejki odstąpiła swoje naklejki i potem jeszcze jedna para za nami też;)

Agunia no Teosiek chce brata szybko dogonić żeby się móc z Nim bawić:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

KROCEK fajnie,u nas wszyscy maja dzieci i wszyscy zbieraja.Za to chrzestna mojego syna uzbierała cała kolekcje dla swojej córki bo jej klientka pracuje w biedrze i jej dała.Kasjerki wynosza naklejki jak klient nie zabiera.

A Michal wkasnie w sklepie zrobil mi awanture ze nie chce mu loda kupic, obecnie juz 15 min ryczy przed klatka, coz czekam... Zrobil sie taki jeczacy, chyba pod wplywem malej. Mimo iz go przytulam, spedzan z jim jak najwiecej czasu to sie mazgaj straszny zrobil. Trzeba przeczekac i byc konsekwentna ehh
Sory, nie chcialam nikogo urszic, tylko opisuje co u mnie, tez reagujecie jak bym przesadzala. Moze mam troche lzej itp ok jasne, choc dla mnie to niwe doswiadczenie bo Michal byl inny

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia brawa dla T.
Młoda nic sobie nie zrobiła ze zmiany czasu, obudziła się po 6. Wczoraj wieczorem wcale nie chciała iść spać już któryś raz z rzędu. W związku z czym dzisiaj nie poszła na drzemkę.
Naklejek mam trochę ponad połowę raczej dużo nie uzbieram, bo mało robię zakupów w Biedronce. Oddam to co mam koleżance z pracy, bo zbiera dla wnusia.
Moja pluszakami się nie bawi, a sporo tego u nas.

reklama
Do góry