reklama
AguniaGR
Fanka BB :)
A moje młodsze dziecko mnie właśnie pogryzło. Okazuje się że po kryjomu wyszły mu dolne jedynki [emoji33]
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Katjuszko my robimy też dwa razy w tygodniu większe zakupy tylko że u Nas lodówkę wymiata mój mąż a poza tym dziadkowie, znajomi bez dzieci i ciocie pomagają a raz mi się zdarzyło że zupełnie obca osoba z kolejki odstąpiła swoje naklejki i potem jeszcze jedna para za nami też
Agunia no Teosiek chce brata szybko dogonić żeby się móc z Nim bawić
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Agunia no Teosiek chce brata szybko dogonić żeby się móc z Nim bawić
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
madziolina_p
Fanka BB :)
A Michal wkasnie w sklepie zrobil mi awanture ze nie chce mu loda kupic, obecnie juz 15 min ryczy przed klatka, coz czekam... Zrobil sie taki jeczacy, chyba pod wplywem malej. Mimo iz go przytulam, spedzan z jim jak najwiecej czasu to sie mazgaj straszny zrobil. Trzeba przeczekac i byc konsekwentna ehh
Sory, nie chcialam nikogo urszic, tylko opisuje co u mnie, tez reagujecie jak bym przesadzala. Moze mam troche lzej itp ok jasne, choc dla mnie to niwe doswiadczenie bo Michal byl inny
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Sory, nie chcialam nikogo urszic, tylko opisuje co u mnie, tez reagujecie jak bym przesadzala. Moze mam troche lzej itp ok jasne, choc dla mnie to niwe doswiadczenie bo Michal byl inny
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
Agunia brawa dla T.
Młoda nic sobie nie zrobiła ze zmiany czasu, obudziła się po 6. Wczoraj wieczorem wcale nie chciała iść spać już któryś raz z rzędu. W związku z czym dzisiaj nie poszła na drzemkę.
Naklejek mam trochę ponad połowę raczej dużo nie uzbieram, bo mało robię zakupów w Biedronce. Oddam to co mam koleżance z pracy, bo zbiera dla wnusia.
Moja pluszakami się nie bawi, a sporo tego u nas.
Młoda nic sobie nie zrobiła ze zmiany czasu, obudziła się po 6. Wczoraj wieczorem wcale nie chciała iść spać już któryś raz z rzędu. W związku z czym dzisiaj nie poszła na drzemkę.
Naklejek mam trochę ponad połowę raczej dużo nie uzbieram, bo mało robię zakupów w Biedronce. Oddam to co mam koleżance z pracy, bo zbiera dla wnusia.
Moja pluszakami się nie bawi, a sporo tego u nas.
reklama