reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Myszka K nie je mleka od kilku miesięcy, ale nigdy bym nie pomyslala o myciu zębów w nocy.. niania po słodkim zawsze daje klarze wodę. Może to dobry pomysł na noc?

U nas noc tragiczna. Zoja dostała katar, pobudki co pół godziny, godzinę. Nad ranem spała na mnie..

U nas też tragiczna noc. Julek wczoraj cały dzień i w nocy wymiotował, a do tego miał 39 st. Na śniadanie dałam mu suchą bułkę i zobaczę czy utrzyma się w żołądku. Jak myślicie może dostać rosół na obiad czy to za ciężkie?

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia ja też był dała, tylko taki chudziutki na skrzydełkach.

Myszka - mój mleko pije w nocy, nigdy mu zębów o takich porach nie myłam. Obowiązkowo po śniadaniu i kolacji, czasem jeszcze w ciagu dnia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Myszko u nas mycie po kolacji i rano a w nocy po butli nie ma takiej opcji :)

Agunia ja też bym dała. Oby szybko przeszło.

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!
U nas dzisiaj bez gorączki za to zaczęło się chłopakom odrywać i kaszlą. Miałam jechać zrobić zakupy ale musimy obyć się tym co mamy bo szkoda mi ich ciągać po sklepach zakasłanych.

Agunia jak nie ma biegunki to niech je co chce[emoji38]

Madziolina, moja bratanica ma 4 miesiace i juz od dosc dawna przesypia im cale noce[emoji38] od 21 do 7 rano[emoji6]

Agunia jak nie ma biegunki to niech je co chce[emoji38]

Madziolina, moja bratanica ma 4 miesiace i juz od dosc dawna przesypia im cale noce[emoji38] od 21 do 7 rano[emoji6]
No to szczesciara, tylko roznica jest taka, ze Ania idzie spac o 19.30 max, a budzi sie 4-5, jak sie zacznie budzic o 7 to ich razem do pokoju przeniose, choc mam w glowie, ze nie bede jej miala przy sobie i nie bede widziala bo to inny pokoj...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziolina, a nie wydaje Ci się, że ma jednak zbyt długą przerwę w jedzeniu. W końcu mała ma tylko 3 m-ce i powinna być karmiona max po 7 godzinach.

Julko dzisiaj ma już tylko 37 st i nie wymiotuje, ale oprócz kawałka suchej bułki z rana nic nie zjadł.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry