reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina to straszne że tak dwa razy..

Agunia jak sam się podciaga to bym nie ograniczala, ale na pewno bym na tym etapie nie pomagała. Kuzynka K też tak się ciagnela szybko i nic jej nke jest teraz a na dwa i pół. Zojka mi się też ciągnęła Ale nie dawała rady bo grubasek był. Z resztą nadal nke raczkuje bo dupcia ciężka. Jedynie do tyłu i na boki chodzi ;-)

reklama
Madziolina bo to kara,dwojka malych dzieci a tobie sie romantycznych nocy zachciewa i jeszcze wyspac bys sie chciala.halo tu ziemia:laugh2:

agunia szybki chlopak.a jak julek z jedzeniem.

Hehe sluchajcie ja poprostu po Michale gdzie on byl malo priblemowy teraz mam Anie ktora jest juz troche marudnym dzieckiem, ale narzekac nie bede!
My wszyscy smaekajacy i kaszlacy a ja sie doleczyc od 4 dni nie moge...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Julko skubnął dwie łyżki sera z naleśników. No ale ma znowu prawie 38 st, więc już mnie to tak nie dziwi.

Madziolina Teoś ma 4 m-ce. Dziś wstał na dobre o 3 rano, więc na cześć swoich dzieci powinnaś peany pisać.

Julek wstał natomiast o 6.

Katjuszka nie wiem czy Małemu samozaparcia na długo wystarczy, bo jak wiesz dupcię też ma sporą.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina - nie bluźnij proszę. Już samo to że miałaś siłę na igraszki z mężem świadczy o tym że nie jesteś zmęczona macierzyństwem więc jakoś dasz radę przeżyć te dwie pobudki. :p

Madziolina szkoda słów na takie trudne dziecko w takim razie. Naprawdę przydaloby Ci się jedno takie jak np ja mam, żebyś w końcu dowiedziała się co znaczy prawdziwe macierzyństwo bo jak czytam o dziecku które jest trudniejsze bo ma 3 msc i dwa razy się obudziło to mam ochotę użyć niecenzuralnych słów w dużej ilości.

Filmu w całości nie oglądałam od ponad 8 msc. A mój pierwszy od 9 msc romantyczny wieczór był wczoraj trzy razy przerwany od 20.30 do 21.30 przez wyjadą dziecko z zatkanym nosem. O 22 poszłam wziąć na ręce i pozwolić spać na sobie zeby choc chwile pospala bez charczenia..

A odnośnie naklejek z biedry to nie wiem jak Wy to robicie że macie już po dwie maskotki.. ja tam często kupuję, a mam dopiero 40 naklejek.. za każdym razem dostaje 3 za 40 zł żeby nie było ;-)

Ostatnia edycja:
Ja nie twierdze ze Ania jest trudna, choc w dzien prawie nie spi, ale ok. Rozumiem ze tu macie dzieci jak z horrorub przynajmniej czesc i ok. U mnie poprostu Michal byl dzieckiem malo problemowym, a Ania w porownaniu do niego jest bardzoliej wymagajaca, w ciagu dnia ja tak naprawde poswiecam jej 90% czasu. Ale ok.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry