reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia - ja przy biegunce to raczej bym coś " ryżowego" dała tzn kaszka, wafle albo po prostu ryż ugotowany ew z odrobiną brązowego cukru :)

Ale mamy znowu "sezon" na forum.
Emmie katar chyba nigdy nie przejdzie a kaszle jak stary palacz po 3 paczkach dziennie :o

reklama
Agunia jak u Was? Ryz czy banan przy biegunce moga byc. A na wymioty polecam dwie lyzeczki wgazowanej coli.
Co do spania sie nie wypowiadam bo Moj Mlody niedawno dopiero zaczal przesypiac cale noce.
Zdrowka dla Chorowitkow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka Julek tylko wymiotował i już jest ok. No ale nie mam już dylematu co mu podać, bo zupełnie nic nie je. Postanowiłam jednak tydzień temu, że robię eksperyment i pozwalam mu jeść kiedy chce i ile chce, a ja jedynie decyduję o tym co je. W związku z powyższym czekam, aż zgłodnieje, a przecież w końcu kiedyś to musi nastąpić [emoji2]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia dobrze że już lepiej,ciekawe kiedy Julek zgłodnieje.

Dziewczyny zbieracie gang świeżaków z biedry?Moje dzieci oszalały i się kłucą o to badziewie i które następne wybrać.Szkoda że biedra dała takie nie realne warunki żeby je zdobyć wszystkie:o

Milenka ja zbieram, bo Biedronka to sklep znajdujący się najbliżej mnie i robię tam niemal wszystkie zakupy. Julek ma śliwkę i pomidora. No ale wszystkich nie nazbieram, bo akcja trwa tylko jeszcze parę dni.

AGUNIA mnie dzieci tak wkręciły że sie zaczynam zastanawiac czy na alli nie zamówię resztę kolekcji:rofl::-p.Ale mam nadzieję że jak akcja sie skończy to mi zapał minie.My mamy jabłko i dziś chcieli truskawkę ale nie było,odbierzemy po niedzieli.

Wyslalo mi za szybko więc dokończę w osobnym poście, że jeżeli to jeszcze trochę przedłużą to mogę Ci przesyłać moje naklejki, bo Młodego te pluszaki raczej nie ruszają. A co do Julka to niczego konkretnego do ust nie wziął, ale z godną podziwu systematycznością co 10 min pytał mnie o słodycze. A że mój eksperyment objął również ich całkowite wyeliminowanie z całego domu to pokazuję mu puste szafki, wzruszam ramionami, że nic nie mam i dziecko odchodzi ze spuszczoną głową.

reklama
Agunia biedne dziecko głodne,ciekawe kto wymieknie mama czy syn:D
Jak przedłuza to sie przypomne:rofl2:

dostałam wiadomosc od sprzedawcy z alli i jesli dobrze zrozumiałam[po angielsku;)]to wysłał towar.
A ja wczoraj w nocy siedziałam i kusiły mnie kolejne rzeczy:cool2:

Do góry