katjuszkaa
Fanka BB :)
Kroczku K się odpieluchowała sama. Tzn najpierw odmówiła noszenia pieluchy w dzień, a niedługo później w nocy. W nocy gdzieś od początku czerwcai nie było żadnej wpadki... aż do wczoraj :-( Obudziła się rano w kałuży, ale podejrzewam, że w nocy zmarzła, bo miała letnią kołdrę, a w nocy było ziiiimno... plus niestety się odkrywa, więc muszę poszukać polarowej piżamki. Zmieniłam jej kołdrę na razie i dziś się nic nie stało, ale strach pozostał, bo ona nie pozwoli sobie założyć pieluchy ;-)...
Przyszły ubrania z Coccodrillo, wrzucę w osobnym poście bo mam fotkę na telefonie. Kombinezon na K jest ładniejszy niż na zdjęciu, bo intensywnie żółty wpadający w zieleń i prezentuje się całkiem nieźle.. Pewnie będzie dużo praktyczniejszy od tego który tak bardzo mi się podobał, no ale tamten był cudny
Przyszły ubrania z Coccodrillo, wrzucę w osobnym poście bo mam fotkę na telefonie. Kombinezon na K jest ładniejszy niż na zdjęciu, bo intensywnie żółty wpadający w zieleń i prezentuje się całkiem nieźle.. Pewnie będzie dużo praktyczniejszy od tego który tak bardzo mi się podobał, no ale tamten był cudny