reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa, na szczęście nie wymiotował. Szczekający kaszel miał w piątek i sobotę ale bierze duże dawki pulmicortu wiec szybko przeszło. Z nosa żółte gile mu sie dzisiaj objawiły.
Coś mi sie mocno nie podoba to jego chorowanie... I tak średnio skłaniam sie w 100% uwierzyć ze to astma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltitti ja też bym radziła skonsultować z innym lekarzem, bo coś ta astma wydaje mi się podejrzana.
My już lekarza zaliczyłyśmy. Ja czuję się coraz gorzej, a jeszcze mała w nocy źle spała i kaszlała. To tylko przeziębienie, ale mam L4 do końca tygodnia. Niezbyt mnie to cieszy ;-)
A teraz siedzę w poczekalni i gina i idę na przegląd.

Viltutti zdrówka dla Was! Jak dla mnie to jakaś dziwna ta astma, też jestem za konsultacją u innego lekarza.

Kroczek i jak dzisiaj?

Myszka Link do: Odzież, ubrania dla dzieci, producent ubrań dziecięcych - Sklep internetowy Coccodrillo wchodzisz na stronę i przeglądasz po kolei;)

Edysiek zdrówka!

U nas już prawie wyszliśmy z choróbska chłopcy jeszcze trochę kaszlą i mały lekko zachrypnięty.
Dzisiaj na 90% odkryłam przyczynę mojej wysypki i różnych dziwnych dolegliwości - mleko! Ja od zawsze uwielbiałam mleko i mleczne przetwory ale ostatnio przez prawie dwa miesiące nie piłam mleka a dzisiaj na śniadanie zjadłam musli z mlekiem o matko jak mnie to rozwaliło rewolucja żołądkowa, ból brzucha itd.. okropienstwo. Zaczęłam czytać o objawach alergii i nietolerancji (dowiedziałam się że to dwie różne rzeczy) i u mnie pasuje 99 % objawów nietolerancji. Najgorsze jest to że badanie na nietolerancje w luxmedzie to 550 zł :o.

Kurde, jest ktoś na tym forum kto nie ma teraz przebojów zdrowotnych?
My po lekarzu, oczywiście zapalenie ucha, na szczęście delikatne. W zdrowym uchu temp 37,4 wiec ok a w chorym 39 i dlatego nie udało nam sie jej zbić, bo w nocy nie wpadliśmy na to ze ucho, wiec mierzyliśmy w chorym.
Kropelki i ibuprom mamy przyjmować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viltutti zdrowia, juz wiecie co jest.
My dzisiaj na dzialce ale mam problem z jutrem. Jestem przeziebiona, właściwie mam tylko katar, ale jutro zajecia adaptacyjne. M zdrowy, i co mamy isc czy nie? Chodzimy razem.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltuttti zdrówka dla O.
Ancona współczuję nietolerancji. Na uwielbiam mleko i wszelkie sery.
L-oka jak to lekki katar to chyba możesz iść. Zresztą sama pomyśl czy by Ci przeszkadzało jak inny z rodziców przyszedłby z katarem.

Do góry