reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa, na szczęście nie wymiotował. Szczekający kaszel miał w piątek i sobotę ale bierze duże dawki pulmicortu wiec szybko przeszło. Z nosa żółte gile mu sie dzisiaj objawiły.
Coś mi sie mocno nie podoba to jego chorowanie... I tak średnio skłaniam sie w 100% uwierzyć ze to astma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltitti ja też bym radziła skonsultować z innym lekarzem, bo coś ta astma wydaje mi się podejrzana.
My już lekarza zaliczyłyśmy. Ja czuję się coraz gorzej, a jeszcze mała w nocy źle spała i kaszlała. To tylko przeziębienie, ale mam L4 do końca tygodnia. Niezbyt mnie to cieszy ;-)
A teraz siedzę w poczekalni i gina i idę na przegląd.

Viltutti zdrówka dla Was! Jak dla mnie to jakaś dziwna ta astma, też jestem za konsultacją u innego lekarza.

Kroczek i jak dzisiaj?

Myszka Link do: Odzież, ubrania dla dzieci, producent ubrań dziecięcych - Sklep internetowy Coccodrillo wchodzisz na stronę i przeglądasz po kolei;)

Edysiek zdrówka!

U nas już prawie wyszliśmy z choróbska chłopcy jeszcze trochę kaszlą i mały lekko zachrypnięty.
Dzisiaj na 90% odkryłam przyczynę mojej wysypki i różnych dziwnych dolegliwości - mleko! Ja od zawsze uwielbiałam mleko i mleczne przetwory ale ostatnio przez prawie dwa miesiące nie piłam mleka a dzisiaj na śniadanie zjadłam musli z mlekiem o matko jak mnie to rozwaliło rewolucja żołądkowa, ból brzucha itd.. okropienstwo. Zaczęłam czytać o objawach alergii i nietolerancji (dowiedziałam się że to dwie różne rzeczy) i u mnie pasuje 99 % objawów nietolerancji. Najgorsze jest to że badanie na nietolerancje w luxmedzie to 550 zł :o.

Kurde, jest ktoś na tym forum kto nie ma teraz przebojów zdrowotnych?
My po lekarzu, oczywiście zapalenie ucha, na szczęście delikatne. W zdrowym uchu temp 37,4 wiec ok a w chorym 39 i dlatego nie udało nam sie jej zbić, bo w nocy nie wpadliśmy na to ze ucho, wiec mierzyliśmy w chorym.
Kropelki i ibuprom mamy przyjmować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viltutti zdrowia, juz wiecie co jest.
My dzisiaj na dzialce ale mam problem z jutrem. Jestem przeziebiona, właściwie mam tylko katar, ale jutro zajecia adaptacyjne. M zdrowy, i co mamy isc czy nie? Chodzimy razem.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltuttti zdrówka dla O.
Ancona współczuję nietolerancji. Na uwielbiam mleko i wszelkie sery.
L-oka jak to lekki katar to chyba możesz iść. Zresztą sama pomyśl czy by Ci przeszkadzało jak inny z rodziców przyszedłby z katarem.

Do góry