reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszko tekst z pizzerii mnie powalił:D
Leż i odpoczywaj kiedy się da.

Kroczek ja pewnie też bym trzymała ale oddałam to siostrze może coś dla małej wybierze i jej szwagierka będzie miała nie długo chłopca to wiem że im się to przyda obcemu bym nie oddała za chiny! A jednak jest smutek...
Opowiadanie napisaliśmy wspólnymi siłami aczkolwiek pani i tak będzie wiedziała że mamusia pomagała ;)

H już śpi :D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja sprzedaje rzeczy po Z. Tanio bo tanio ale zawsze coś jest. Np 50 zl za dużą siatkę. Wystawilam też trochę rzeczy na allegro, np kombinezon po Zoi i ludzie licytuja.. wolę tak niż za darmo oddać bo ja też to kupić musiałam..

Ja przygotowałam najmniejsze ubrania do wystawienia na sprzedaż, ale jakoś nie jest mi żal.

To widzę, że w większości jesteśmy humanistkami. Djmka też planuję iść na kurs księgowości.

Myszko, a która babcia jest tak często?

Moi panowie też już śpią, ale pewnie obaj wstaną kolo 6.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia dobry wybór ;)

Ja po Młodej też sprzedaję. Choć ciężko idzie. Ludzie czasami d... zawracają dopytują, niby zdecydowani, a potem milczą.
Mi też żal nie jest.

Oj przyszłam dopisać że cieszę się że Wam też smutno a tu dwie takie się trafiły co im nie smutno ;-) mnie było mega mega smutno z pierwszą turą, teraz już lepiej, ale gdzieś z tyłu głowy siedzi to niezrealizowane marzenie o trójce. Jednak każdego dnia upewniam się, że trzeba sprzedawać ;-) dziś Z darla się całą drogę od moich rodziców. Godzinę. Powinna usnąć,ale po co? Budyń mam z mózgu.
Ja wystawiam tylko takie chodliwe rzeczy bo legginy czy body po prostu się nie opłaca. A tej dziewczynie której sprzedaje liczę po 1 lub 2 zl. Drożej to tylko jakieś swetry czy sukienki. Jedynie kurtki czy naprawdę coś super wyceniam osobno i pytam czy chce. Jak nie ona to na allegro pójdzie.
Tydzień temu sprzedalam huśtawka FP przez olx. Bo moje dziewczyny średnio ją lubily a Z zaczęła z niej wyskakiwac..

Milenka weź no albo kompa uruchom albo poklikaj w komórkę bo znikasz co chwilę

KATJUSZKA wywołałaś wilka z lasu,odpaliłam laptopa w końcu.
Ale wypadłam wogóle z tematów i już nie wiem nic.
Ja jestem leń i cieżko mi się zebrać żeby w końcu gdzieś powystawiać zabawki czy ciuchy większe.Jedna siatę oddałam chrzestnemu młodej ale chyba więcej nie dam bo pół roku minęło i nawet na kawe nie potrafili wpaść.

Z gadaniem i donoszeniem u nas też kolorowo,wczoraj młoda mówi Mila dostanie w łeb od Dominika;-) ;).Generalnie milczy tylko przed bajkami a tak to drze sie o wszystko i zaczynam tych bajek nadużywać....
Ze spaceru codziennie z wrzaskiem na pół wsi wracamy bo przechodzi obok sklepu i chce batona,cukierka itp

Ja nie mam żalu jak swoje rzeczy sprzedaję dzisiaj poszły 2 pary butów :-D ale tych po chłopakach strasznie mi szkoda zwłaszcza że za darmo i postanowiłam że po niedzieli pojadę do siostry i coś zabiorę tak żeby mieć na pamiątkę :p

Milenka Ty się nam tu częściej pokazuj wiem że szkoła i 3 klasa to nauki dużo ;)

reklama
Do góry