reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ale młody koncert życzeń odpierdzielił :szok: jeden 2.20 a drugi 6.15 wow takich decybeli dawno nie słyszałam!!! Oba niby po ok 10 - 15 min ale wystarczające żeby podnieść wszystkich sąsiadów dookoła. Jak już skończył to mówi Kocham Mamę z najsłodszym uśmiechem pod słońcem i przybił "żółwika" eeech

reklama
Myszka no nie tekst mnie powalił:laugh2:

Ja chyba jak miałabym sie pozbywać ubranek i rzeczy po K to też wolałabym sprzedać bo koleżanek zaciążonych nie mam więc obcym za darmo nie dam:)

Pogoda dziś nie bardzo ale może weźmiemy K na Red Bull do Kleszczowa.

Jutro poniedziałek a mnie już na samą myśl w dołku skręca:no:

Kroczek zjedz sobie jakąś ziołową tebletkę. Dziś i jutro rano. Jak Ty się wyluzujesz to może Kubuś lepiej zniesie. Bo dzieci baaaaardzo czują nastrój. Oj bardzo. Mówię to ja matka wariatek dwóch...

A propo... to tak się na siebie wkurzyłam, że aż mi się płakać zachciało przez swoją głupotę. Otóż wczoraj wyhaczyłam, że na Coccodrillo jest wyprzedaż resztek z zeszłego roku, kombinezony, spodnie, itp. Był piękny komplet dla Klary, szary z turkusowymi wstawkami. BYŁ. Bo nie chciało mi się wstać z łóżka żeby wczoraj zamówić, bo przecież do rana mi nikt nie wykupi... No szlag mnie wziął.. Kupiłam co innego, bo dobre ceny mają, a drugi też ładny zniknął również.. Najwyżej odeślę jak mi się nie spodoba na żywo :-( Kupiłam też jednoczęściowy dla Z, bo o tym, że się zmieści do tego po K to jedynie pomarzyć mogę...

Kroczku dzisiaj rozmawiaj i tłumacz cały dzień K o jutrzejszym przedszkolu a sobie strzel meliskę i trzymam kciuki żeby było lepiej!!!

Katjuszka oj znam ja ten ból "bo przecież nikt nie wykupi" a później płacz bo jak na złość już tego nie ma. A na Coccodrillo też kupiłam chłopakom kurtki przejściowe z wyprzedaży i są super , spodnie dla H i bokserki dla K ale z tym się rąbneli bo na opakowaniu był rozm 140 a w środku majciochy 116 :/ dobrze mam H to dla niego będą. Wrzuć fotki jak przyjdą:)

zwariuje... W nocy temperatura 39,5 nie do zbicia, płacz i majaczenie.
Przecież to niemożliwe żeby tak ciagle chorował.
Obstawiam uszy, bo tego jeszcze nie było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viltutti, a wymiotowal nad ranem?? Albo kaszel ma szczekajacy??
U nas tak co miesiac bylo....najgorsza byla ta temp nie do zbicia przez cala noc,leki oklady i po 3 godz znow 40stopni. A spadalo max do 38,8

reklama
Viltutti zdrówka i siły.
Kroczku jak dzisiaj w przedszkolu?
U nas noc mega jeczaca , dosłownie co godzinę pobudki. Gadał przez sen, marudkowal. Chyba za późno przed snem się wyciszal a wczoraj widac bylo, ze jest mega zmeczony.

Katjuszko jak możesz podaj mi link do tych wyprzedaży na Cocodrillo, bo sie połapać nie mogę.

Do góry