reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Moja już po drzemce. Chciałam iść z nią na dwór to zaczęło padać.
Kinga też jeszcze nie zdaje relacji, ale pewnie nie długo.
Jej ulubione pytanie to "Kto to kupił?" :-D

Kroczku - witaj z powrotem :-)

Chłopcy też opowiadają różne rzeczy, nie zawsze prawdziwe. Zastanawiam się właśnie kiedy mnie przy kimś zawstydzą.
Ostatnio O podszedł do mnie i mówi : " Mama daj nos, poszukam kozy". Wybuchnęłam śmiechem a biedne dziecko nie wiedziało o co chodzi ;-)

Maluchy śpią już 2,5h. To chyba przez pogodę. Nagła zmiana i ja z bólem głowy a chłopcy w średnich nastrojach zawsze wstają po takiej długiej drzemce.
Gdy gorąco źle a kiedy zimno i deszczowo to jeszcze gorzej. Co tu robić cały dzień w domu? A to dopiero początek. W zimie o tej porze to już szarówka. To będzie katorga.

Ancona a ja własnie jestem typem chomika i mimo że nie mam w planach następnego dziecka (chyba że się przytrafi) to i tak zalega u mnie już sporo rzeczy i ubranek po K.

Katjuszko K jeszcze relacji nie zdaje i nie donosi ale buzia mu się nie zamyka. Byliśmy dziś na spacerze i cały czas nadawał:) o czymkolwiek byle mówić:)

Co do humanistycznych przedmiotów to podzielam zdanie Viltutti. Ja też z tych humanistycznych umysłów i niestety na nic mi się to zdaje:( Tak więc pomagaj jeśli trzeba ale nie ciśnij biedaka:)

reklama
U nas kablowanie na całego: Tatus juz wie jak mama zamawia frytki w MC Donald, powiedział nawet jak ma tata podjechac pod mikrofon :) o wszystkich niespodziewanych gosciach również tacie donosi. Oczywiście zmysla również: a to babcia go bije i krzyczy, innym razem mial jakis wypadek mmm itd.
A zawstydzanie juz przerobilam: wchodzimy do pizzeri i Pani zdziwona, ze bez babci na co mlody : babcia na plaży dupcie smaży ...cala pizzeria w ryk ze śmiechu :)
Ja dziś mam dzień leni, brzuch mnie pobolewa to sobie folguje zwłaszcza, że Tatuś dziś zaakceptowany i Mama mało potrzebna :)
Owoc lenistwa to szarlotka z pianką i rozlanaw koncu orzechowka. Obiad praktycznie sam się zrobił więc mam satysfakcję :)

Do góry