reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia zdrówka. Ja się ratuje sokiem z czarnego bzu, póki co udaje się wszystkie infekcje zdusic w zarodku. Moze popatrz w aptece.

Widzę, że nocna szajba naszych dzieci trwa :) ja po 2 cudownie przespanych nocach aż bałam się tym chwalić ... i slusznie. Dzisiaj od 3:00 do 6:20 mieliśmy przerwę: Mamo grzanke, Mamoo pyszna herbatkę i nalesniki, Mamooo chce być na golasa, itd.
Teraz pewnie pośpi a ja już nie mogę :(

Bylam wczoraj na wizycie ale Pani doktor nawet mnie nie zbadala bo stwierdzila, ze serduszka tylko poslucha bo tak bezpieczniej ... a liczylam na usg a tu zonk.

Przyłączam sie do mam dzieci świdrujących po nocach. Mój wczoraj godzinę wył ze on chce wielkiego kamienia... A pózniej ze picie z naklejka. Nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przedwczoraj F wył pytając "dlacego Luna od cioci Doci płace" [emoji848]

Wyobraźnia naszym dzieciakom pracuje wiec rożne pytania im sie w główkach kotłują.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ehhh Mika poranek w przedszkolu określę jednym słowem "dramat". Jest gorzej niż było bo dziś już była pełna histeria. Aż boję się po Niego jechać bo wiem co usłyszę. "Kuba przepłakał całe 3h"

Co do nocy to ja ciągle jestem zdania że czasami dzieciaczki reagują na fazy księżyca a dziś była pełnia.

Agunia zdrówka życzę chociaż sama chodzę z bolącym gardłem.

Ancona mój K też z tych mocno mlekowych i ciągle budzi się w nocy na mleko.

Mika zazdroszczę ochłodzenia bo u nas nie zanosi się póki co na spadek temp.:/

Loka obudziłaś sie już troszke?

U nas ewidentnie zeby, przerqbialismy to przy trojkach, przy czwarkach to czemu z piatkami mialoby byc onaczej. Jestem po dwoch kawach i ledwo na oczy widze.
Ja tez mysle ze chlopaki z powodu Maluchow przychodza do Was. U nas ostatnio milosc do swojego lozka :-)
Myszka to niefart. A kiedy teraz kolejna wizyta?
Kroczku trzymam kciuki zeby twoje przeczucie sie nie spelnilo. Czasem dzieci zaskakuja.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie czytam Was laski bo czasu dzis mam malo. Tylko o sobie.
Po wykonaniu miliona tel w koncu dostalam sie do dentysty ale....przyjmie nas "na stojaco" bo czasu nie ma. Najwazniejsze, ze zobaczy co sie dzieje. W razie czego pojade gdzies dalej.

P.S. w dupie z tymi zadupiami!!!!!

Do góry