reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszko mocno trzymam kciuki żeby szybko sytuacja się unormowała! Współczuję Ci i jestem z Tobą :* Jak dzisiaj?

Madzikm szybkiego powrotu do zdrowia żebyś mogła jak rasowy kierowca przetestować autko :)

Edysiek Kinia jest super!!! Brawo :)

reklama
W zasadzie bez zmian. Lekarka mówiła żeby jeszcze ja przebadać jak trzy dni będzie temperatura, ale chyba jednak poczekam do jutra. Zjadła kilka gryzow i temperatura wraca ale wolniej. Nie wiem czy jest sens znowu lekarza wzywać bo co mi powie.. jak długo podawalyscie przeciw gorączkowe? Oczywiście gdy gorączka jest...

Katjuszko u nas i ok 5 - 6 dni się zdarzało tylko że to było tylko na noc w dzień nie było potrzeby. Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej i nie będzie potrzeby lekarza.

Lekarz był, bo m kazał wezwać. Dziś nie zjadła nic poza 4 kostkami bułki i plasterkiem boczku. To było śniadanie. I tyle. Nawet chrupki ani paluszki słone nie. A widać ze głodna. Gimnastykowalam się cały dzień, żeby cokolwiek jej dać i nic. Tylko wodę wciskam. Lekarz kazał się nie przejmować tylko poic ale to jest straszne jak widać, że na nic nie ma siły. Osluchowo jest czysta, wiec nadal mamy tylko zbijac gorączkę. Ja wiem ze powyżej 38, ale cały czas jej wraca taka do 38,5. Jak niania jutro jej czymś nie nakarmi to chyba oszaleje :-( dobrze ze Z ma dobry humor drugi dzień, bo naprawdę to pomaga.. m juz tez wymieka. Tylko, że on jutro do pracy, a ja dalej na tą bide będę patrzeć i się zamartwiac.

Katjuszka - może jutro będzie już lepiej, bo chwilkę juz się męczy. Trzymam kciuki.

A mojemu F od dobrego tygodnia buzia sie nie zamyka. Dzisiaj wymyślił "mama nosi Fifi jest męciony" i tak sie bujalismy przez pół dnia z 16sto kilowym klockiem. Ewidentnie miał skok (a niby ich juz nie ma w tym wieku) bo przez 3 dni spał mi w dzien po 3 godziny, co u niego jest sygnałem właśnie na to "zjawisko". Każdy skok przesypiał tak jak i teraz.

Spokojnej nocki.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Katjuszka to oby szybko szlo ku lepszemu.
U nas dzisiaj bezdeszczowo wiec dzialke zaliczylismy, ale bsrdzo wiało.
Spokojnej nocy.

Katjuszka - współczuję i trzymam kciuki za Ciebie i K.

U nas weekend do bani. Ja nie wiem czy to jakiś skok czy co? Są tacy niegrzeczni że szok. A jacy nerwowi. J aż chciał pęknąć tak się złościł i krzyczał a O cały czas ba mnie wisi i "mama rączki, mama kolanka, mama chodź, mama wstań, mama z Olilo" a jak nie to ryk... To co ja się nakrzyczałam na nich dzisiaj i nazłościłam to niewiarygodne normalnie. A pogoda też nie pomogła w tum wszystkim. Dobrze że jutro poniedziałek i do pracy na 6h idę. Odpocznę trochę psychicznie...

Katjuszko jak dzisiaj? Dalej gorączka? Jak dalej nie zejdzie dobrze by było zbadać krew i mocz, może to jakiś stan zapalny być.

Moja średnio grzeczna, wszystko rusza, robi demolkę ale da się przeżyć.

reklama
A ja mojego chyba zabiore ze zlobka. Od jakiegos czasu raz idzie zadowolony? Raz z placzem tzn placze jak musi wejsc. W sumie jak po niego ide to sie cieszy i jest zadowolony. Ale rozkminiamy bo to 900zl aja siedze w domu choc zaraz zaczne 8 miesiac inuzmi ciezko... Eh zastanawiamy sie, co lepsze. Bo w przyszlym roku bymbgo normalnie zglosila do rrkrutacji panstwowego przedszkola

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry