reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My jeszcze przed bilansem, ale według mojego mierzenia ma 88 cm i waży 12 kg. Ważyła więcej, ale podczas choroby schudła. W ogóle wydaje mi się, że tak się wyciągła.

Mi czasem też nie chcą się posty dodawać, ale to chyba właśnie jak jakiś jest nieprzeczytany. Wkurza mnie to strasznie, więc często nie piszę przez aplikację, tylko normalnie, bo wtedy nie ma problemu.

Wróciłam ze sklepu, mała się darła i wszystko co kupiłam chciała jeść od razu.

Teraz idzie spać a ja może w końcu coś zrobię, bo zaraz południe a ja jeszcze w lesie z robotą...

reklama
Loka niestety Twój sposób u mnie nie działa.

Julko ma 84 cm i waży 10.8 kg. Katjuszka wielka nie jestem, ale 170 cm i 54 kg żywej wagi (oczywiście przed ciążą) nie plasują mnie na pozycji drobnej kobiety.

Chłopaki wylądowali u znajomych na drugim końcu miasta więc mam jeszcze ze dwie godziny wolnego i zupełnie nie potrafię się odnaleźć z tak dużą ilością wolnego czasu ;-)

Katjuszko nie jesteś sama też nie mam aplikacji i z telefonu wchodzę normalnie przez stronę - wszystko działa.

Wróciliśmy ze spaceru i głowa mi pęka H tak się darł w rossmanie że każdy patrzył dziwnie ale na mnie a przy sobocie ludzi było dużo, nie mogłam go w żaden sposób uspokoić więc on wył a ja robiłam zakupy nie zwracając uwagi na jego wrzask.

Agunia to sporo biegania przed Wami a co ze stulejką? J coś się dzieje czy kontrolnie?

Ostatnia edycja:
Ja tez z zasady nie instaluje zadnych aplikacji. Dzisiaj mam doś, impreza urodzinowa zakończona jeszcze tylko jutro mała powtórka z drugą babcią i do następnego roku.
Maly szczęśliwy i chrapie :)

Agunia przykro mi ze nie działa. Ahh ten bilans.
My na bilans dopiero 24 maja bo odwolali nam wizyte, lekarz zachorowala.
Myszka to dobrze ze urodziny sie udaly :-)

U nas ciężki dzień się zapowiada, deszcz pada, ciemno zimno a młoda od 6 pobudka. M w pracy i co ja sama mam cały dzień z nimi w domu robić:confused2:

Milenka u nas też zimno i pada a mały przyzwyczaił się już że kilka razy wychodzimy. Z drugiej strony przez to wychodzenie w domu jest masakra i jeśli dzieć nie będzie zbyt jęczący to postaram się posprzątać i poprasować :) a mały niech pomaga ;)

U nas też zimno i pada, ale jakby się słońce chciało przebić. Może popołudniu uda się wyjść. M zabrał K na wycieczkę do sklepu... grr kiepska rozrywka. Ale kupili kask na biegowke to przynajmniej tyle pożytku.. ciekawe czy ona w ogóle ogarnie biegowke.

Kiepska pogoda mi się na chrzciny kroi bo widzę ze cały czas ma być tak deszczowo i chłodno. A gości się dużo okazało, bo przyjdą nawet ci którzy u K nie byli. 23 osoby dorosłe. Dwie dziewczyny 6-7 lat. I czwórka 1-2 lata. Jak będzie padać to zwariujemy w lokalu :-(

reklama
U mnie zimno, ale nie pada. Wczoraj padało, a i tak poszliśmy do znajomych Mała jeszcze w wózku jeździ, to nie zmokła.
Teraz śpi, a ja oglądam zaległy serial Obiad już prawie gotowy Dzisiaj tradycyjny polski niedzielny, czyli rosół i schabowy z ziemniakami:-D

Katjuszka niezła impreza się szykuje.
Ja też liczę na pogodę na majówkę.
Jak co roku rozpoczynamy sezon wędkarski w sporym gronie ;-)

Do góry