reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A u mnie jest nawet znośnie. Teraz nawet fajnie świeci słonko i jak Julko wstanie to pójdziemy sprzątać balkoni sadzić kwiatki. Mam nadzieję, że mi przez najbliższe dni nie zmarzną.

Rano też Młodego zabraliśmy na "spacer" do sklepu, bo perfumy mi się kończą i musiałam kupić sobie nowe. Matko, ile on ma energii. Jak mąż wszedł na chwilę do sklepu, żeby sobie coś obejrzeć to myślałam, że ducha wyzionę ganiając za nim. Istny żywioł. No i oczywiście wszystko co zobaczy od razu łapie w ręce, bo on to zabiera do domu :no2:

Ancona Julko ma małą stulejkę i niby jeszcze sami możemy z nią potrenować, ale zupełnie nam nie wychodzi. A Młody jak tylko ruszamy mu siusiaka zaczyna się wyrywać, kopać i tak ryczy, że aż ma bezdech. Chyba jednak zdecyduję się na pomoc osoby trzeciej.

U nas tez pogoda do d…, cały dzien padało i tylko 3 stopnie. F był na polu tylko na chwilkę bo sie nie dało, zreszta jemu tez nie bardzo sie podobało.

F tez ma stulejkę, pokazał mi
Lekarz jak to "trenować" bardziej brutalnie, no zobaczymy jak do lipca nic sie nie zmieni to będzie "odklejenie" [emoji33]. Dodatkowo mam smarować maścią Cepan, wszystko ok tylko cebulą śmierdzi. No ale cóż jak trzeba to nie ma uproś.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas pochmurnie ale nie padalo. M moglby caly dzien na dworze spedzac. Dzisiaj, podobnie jak Agunia, sadzilismy roslinki na balkonie:-) zastanawialam sie co wybrac zeby w razie czego mlody nie zatrul sie niczym i wybralam drobne warzywa z liscmi i lawende oraz ziola.

U nas znowu pobudka o 5 na mleko, chyba zacznę o 21 chodzić spać.
Mój m wystawił dziś dla zlomiarzy do zabrania wózek, krzesełko do karmienia, opony. Sprzęty zabrali a opony leżą dalej ciekawe czemu ;-) ;)

Aguni to czeka was rundka po lekarzach ale już to słyszysz od dawna i wyjdzie ze taki jego urok i drobny jest. Ze stulejka powodzenia ja źle wspominam zabieg syna to walczcie żeby bez hirurga się obeszło

Na słońce pięknie kwitnie surfinia ale dużo wody potrzebuje, za to lawenda kocha słońce i suszę.

Agunia to powodzenia oby bez chirurga się obyło, mam nadzieję że u nas też będzie wporządku bo mi młody nie da się dotknąć i zawsze jest wrzask a pediatra powiedziała żeby ruszyć na tyle ile się da hmm dobre bo on nie da wcale. A że starszym u nas chcieli go ciąć a pojechaliśmy do Warszawy i tam wystarczyło smarowanie maścią "kuterid" pomogło.

Viltutti ja kupię lawendę słońca się nie boi a i wymagająca nie jest dla mnie ideał ;-) bo potrafię załatwić każdy kwiatek :zawstydzona/y:

Katjuszka u nas też pogoda do kitu wyszliśmy na spacer do lidla było w miarę a spowrotem deszcz :dry:

Milenka wiedzieli co brać :-D

reklama
KATJUSZKA u nas 2razy w roku zabierają wielkogabarytowe i wszystko ludzie wystawiają,z tym że przed nimi robia rundkę ;prywatni złomiarze'co im podkradają to na czym mogą zarobić.

ANCONA ja lubię lawendę mam [posadzoną przy schodkach na tarasie

POGODA okropna,zimno gorzej niż w styczniu,nie przyjemnie.Moja poszłą na drzemkę,m dopiero wstał po nocy a musimy na zakupy szybkie jechać a na 17 mam zebranie w szkole.

Ciemno sie zrobiło i lunęło,młody jutro jadą do lasu z klasą,hmm plaga kleszczy jest i jescze mokro będzie,nie ma kaloszów chyba kozaki mu ubiore:oo2:

Ostatnia edycja:
Do góry