reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka to nasze dziewczyny powinny się polubić, moja to samo, dziś po schodach na czworaka wychodziła bo poręczy nie było a chciała sama. Na drabinki na placu zabaw nie udało mi się jej zachęcić do wyjścia, czasem mnie wkurza tym. No ale plusy że nie skacze po oknach. Na trampolinie za to szaleje

Ancona to się nie nudzisz

reklama
Katjuszko to może użycz nam trochę grzeczności K a my damy wam mocy H :). Ludzie pewnie patrzą na mnie jak na wariatke co ciągle biega i krzyczy za dzieckiem ale on za żadne skarby nie da się wziąć za rękę a przechodzenie przez ulicę to koszmar.

Truskawkowa to jakby A zamknąć w domu z H to demolka gwarantowana :D

Milenka no nie ma kiedy się nudzić czasami i oczy dookoła głowy to za mało. Mój wczoraj przewrócił się na schodach na klatce bo mało że wchodzi bez trzymanki to teraz zbiegać próbuje :confused2:

Moja tylko po kartce pisze, rozpieszcza mnie to moje dziecko he, za to jak jest z bratem to mi głową pęka

Djmk to po wakacjach czeka cię remont mieszkania, kinia, Artur i lilacz będzie się działo :rofl2:

reklama
Do góry