reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

K nie pisze po niczym poza kartką. A mazac lubi i codziennie sesja musi być. Udaje jej się już buzię taka paskudna narysować ;-)

Ostatnio do ciastoliny dołączyła plastelina i bardzo jej się podoba bo się skleja ze sobą :-)

Z art plastycznych to jeszcze kreda na chodnik i kredki do wanny.

Djmka ja zauważyłam, że K ma dracy poranek jak się nie wyspi. Może L po prostu nie umie się wyspać i przez to jest zdrazniona ciągle?

reklama
Katjuszka to na pewno. Dziś zrobiła 2 godziny przerwy i wstała o 5. Zjadła śniadanie i jakoś lepiej.
Ja na szczęście w szkole dziś, a potem wino z koleżanką. Potrzebna mi chwila na reset.

Moja o 5 o mleko się darla ale wypila i spaliśmy do 8 uff

katjuszka moja ma taki zestaw play do remize strażacka a bierze rolkę folii i walkuje ciastoline a tamto tylko wysypuje

Ostatnia edycja:
Moi mają zakaz używania kredek, możecie domyślić się czemu. Uwielbiają rysować więc mają tablice magnetyczne które wręcz kochają.
Porannych pobudek nie będę komentować. Powiem tyle że chodzę godzinę wcześniej spać i trochę pomaga.

Dziewczyny jak rozwiązałyście problemy z dodawaniem postów przez tel, bo u mnie nic nie działa, a laptopa odpalam bardzo rzadko, więc o ile czytam regularnie to z pisaniem jest już gorzej.

U nas pobudka dzisiaj była o 5.40. A że noc była jęcząca to chodzę nieprzytomna. Zresztą Julko ostatnio cały czas jęczy i tylko na spacerach ma doskonały humor i szybko musimy uciekać z nim z domu. Wracamy tylko na jedzenie i spanie i znowu wychodzimy. Teraz mąż zabrał go rowerem na niedaleką budowę pooglądać pojazdy budowlane, więc mam chwilkę dla siebie i w końcu czas na oddech. Poza tym byliśmy w tym tygodniu na bilansie i mamy do wykonania mnóstwo badań, bo waga jest na 3 centylu, a wzrost na 10. No ale tego to się spodziewałam. Nie spodziewałam się tylko, że dodatkowo będziemy się musieli wybrać do chirurga ze stulejką i do dermatologa na śniegowanie naczyniaka na nóżce.

Przepraszam, że tylko o sobie, ale mam tyle zaległości w pisaniu, że już raczej ich nie odrobię.

Agunia jak przeczytasz zalegle posty musisz wyjsc z forum i wejsc jeszcze raz. Wtedy u mnie dziala pisanie z telefonu. Innymi slowy nie odpowiadaj od razu po przeczytaniu tylko wyjdź i wejdz na nowo zeby odpisac.
I nas pobudka po 7. Zaraz na dzialke idziemy, m zistaje w lozku.

Plastycznie to tak sredniio. Mamy kredki, kartki, malowanki..ale jakos zaciecia nie ma. Raczej auta, rowery, pociagi, parowozy i wszystko co jezdzi i lata.

reklama
Do góry