reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U mnie słonecznie ale wieje, z tym ja mam taras od poludnia i nie czuć tego wiatru za to grzeje mocno. Mój m zostawił płockiej i młoda nie odejdzie na drugą stronę, ja gotowała obiad a ona sama na polu była, widzę ją z okna a ona też wchodzi kiedy chce przez drzwi tarasowe. Lux

My na wschodzie i też wieje okropnie a tak to by w miarę ciepło było. Zaliczyliśmy spacer, zrobiliśmy z H obiad teraz mlekiem poprawia i może pójdzie spać to matka odpocznie :)

To widzę, że w całej pl wieje. U nas piękne słonko i mega wiatr, ale ja tak uwielbiam :-)

Nie mamy nikogo znad morza? Szkoda bo morze kocham :-) i kolejny rok dooopa blada bo nie ma jak jechać.

Jutro mam pogrzeb dziadka m. Dziewczyny zostają z nianią i moją kuzynka, chrzestna Z. Zobaczymy co to będzie. Jakoś nie mam ochoty wluczyc K na pogrzeb szczególnie, że w porze spania, a potem stypa jakaś. Niepotrzebny stres jak dla mnie..

Zaliczylysmy dziś plac zabaw, a Z została z nianią i oczywiście była super grzeczna. Jak dostała ciągu spania w wózku to 2,5 godz...

Katjuszko masz rację na takie "imprezy" dzieci mają jeszcze czas.

Moje dziecko nie wie co to strach a ja boję się wychodzić z nim z domu. Skąd on takie pomysły bierze zbiegł na stojąco z dużej zjeżdżalni a ja łapałam go w locie, potrafi jechać chodnikiem i w jednej sekundzie wyjechać na ulicę (całe szczęście poza osiedle bez wózka się nie ruszam), rowerem wjeżdża pod różne górki i zjeżdża a dzisiaj to już przeszedł samego siebie bo zjechał z naprawdę stromej też musiałam interweniować. Buty na spacer to już tylko do biegania i dres :baffled: a nie słucha się nic a nic :dry: w domu jeszcze tak ale na zewnątrz to mały zwierzak.

reklama
Ancona nieźle. Koleżanka ma takiego atryste tylko młodszego i mówi na niego demon mocy ;-)

To ja mam skrajność w drugą stronę... k np czeka na rękę, żeby na schodek wejść przed domem... ale czasami jak dostanie mocy to roznosi dom, ale na poziomie podłogi i kanapy. Wyżyny dla niej na szczęście nie istnieją

Do góry