reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek - podobno są jakieś dwa rodzaje trzydniówki, może Kinia teraz miała ten drugi.

Ancona - toż to dzieło. Boże ja to lewus jestem totalny do ciast. Zreszta nienawidzę babrać sie w cieście, plackach itp. Za to mięsa mogłabym robić non stop - chociaż niekoniecznie jestem mięsożerna.

Katjuszka - chwilo trwaj[emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Niestety kochane ten robiła znajoma :) ja robiłam ten dla H. Dzieciaki krzyczały mało bo nie lubią tortów a jak spróbowali to chcieli jeszcze hehe.

Katjuszko cieszę się że u Was lepiej i oby tak dalej :tak:

Mika ja jak muszę to zrobię ciasto ale też wolę przygotowywać mięsa i wszystko oprócz ciasta :cool2:

Edysiek zaciekawiłaś mnie koniecznie daj znać co to za wysypka ?

Mika mi pediatra powiedziala ze 3 dniowke mozna mieć kilka razy i kilka odmian.
My po przyjęciu. Mlody spal tylko 40 minut a i tak o 22 poszedł spać.
Ja jestem wykonczona. Odciagam mu katar, żeby na oskrzela nie poszło. Nie goraczkuje więc spacerujemy i wietrzymy.

Dzisiaj rano Kinga była cała czerwona, wysypka zlała się w plamy na całym ciele. Policzki miała aż bordowe.Tak do końca nikt nie wie co to.
Pojechaliśmy rano to lekarka na izbie zobaczyła i kazała iść na oddział dziecięcy do pediatry. Pediatra też za bardzo nie wiedziała co to i wysłała nas na pobranie krwi. Mała była dzielna i nawet nie płakała. Potem czekaliśmy 2 godz. Na szczęście wyniki dobre, crp niskie. Prawdopodobnie to jakiś wirus. Tylko powiedzieli, że jak coś się będzie dziać to mamy od razu przyjechać na oddział.
Mała dostała już coś w szpitalu a teraz ma brać Clemastinum. Jednak widzę, że powoli wysypka blaknie.
A już się bałam, że nas tam zostawią.

Edysiek jak napisałaś że małej to się zlało w plamy to przypomniałam sobie że dwa lata temu mój starszy tak miał i to była reakcja alergiczny. Dostał wtedy zastrzyk na sorze. Może i u Was ma to jakieś podłoże alergiczne.
Robi się ciepło wszystko zaczyna pylić i dla alergików to nic dobrego. Mój starszak już ma oczy zapuchnięte.

My już po ostatniej urodzinowej imprezie, dzisiaj było rodzinnie :-).

K***a tak niefortunnie spadła mi pokrywka że obłamała pokrętło w kuchence od ustawiania funkcji piekarnika :realmad::realmad:

Ostatnia edycja:
Czy u Was też dzisiaj była taka piękna pogoda? My korzystając z okazji spędziliśmy cały dzień na działce i nawet trochę opalenizny złapaliśmy.

Ancona może się da przykleić.

Edysiek ja również obstawiam alergię.

Agunia spróbowałam ale nie bardzo klej chce trzymać więc żeby nie siedzieć przy kuchence pół nocy to nalałam kleju i po wierzchu przykleiłam taśmą - rano się okaże czy trzyma...

reklama
Dzisiaj rano mieliśmy powtórkę z rozrywki. Mała obudziła się cała czerwona, chyba jeszcze bardziej niż wczoraj, a jak szła spać nie miała już nic. Byłam u lekarza, też za bardzo nie wie co to, na pewno wykluczył alergię. Raz się z czymś takim spotkał i wtedy zadziałał antybiotyk, więc teraz też przepisał. Tyle dobrze, że wyniki ma dobre. W środę mamy iść do kontroli. A ja mam zwolnienie do końca tygodnia.

Ancona u mnie też w starej kuchni odłamało się pokrętło (również sprawka męża), mąż jakoś przyśrubował i jeszcze posłużyło.

Agunia u mnie dzisiaj 20 stopni, a my w domu :no2:

Gdzie reszta, opala się?

Do góry