reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Żyję, ale ledwo. Wycinanie zębów z kości to naprawdę masakra...

Tak leżę, ledwo zipię i weszłam na zamknięty a tam 244 wiadomości. Od 11 marca! A żadnych powiadomień o postach nie miałam. Będę miała co czytać.

Zdrowia dla wszystkich!

Truskawkowa u nas dopiero teraz trochę się przejaśnia. Pokaż płaszczyk :)

Agunia dobrze że już lepiej :)

Myszka ja jeszcze po wniosek nie byłam jeszcze zdążę tym bardziej jak zobaczyłam w wiadomościach jakie kolejki :szok:

Edysiek zdrówka dla K :)

Rila odpoczywaj po zabiegu i relaksuj się przy lekturze zamkniętego :)

Teraz próbuję mieszkanie odgruzować bo jutro imprezka i w niedzielę kolejna a jeszcze jutro w nocy ok 23.00 po M mam jechać trochę się cykorzę bo to ok 160 km.

Ja przez tą względnie ładna pogodę nie mam za bardzo jak pisać, bo po pracy wchodzę do domu i zanim wyjme klucz z zamka, słyszę "mama tam" i widzę O. zakładającego buty. Więc tym sposobem wychodzę z domu o 7 a wracam o 19... Nie wiem jak przeżyję tak jak będzie naprawdę ciepło. A weekend nie zapowiada się leniniewie- jutro mamy wycieczkę do nowego kolegi i na salę zabaw, a w niedziele jedziemy na tor wyścigowy oglądać znajomych, nadają super pogodę więc nie ma co w domu siedziec.
Oczywiście na tygodniu jesteśmy sami, bo tatuś w wiecznych delegacjach, więc łatwo nie jest ogarnąć wszystko.
W piątek za tydzień są u nas wyniki rekrutacji do przedszkola, nie mogę się doczekać ;-)

Hej
Przede wszystkim zdrowia dla wszystkich chorujących dzieciaczków i foremek
Emma w miarę ok. Anginy nie ma, temperatury nie ma, więc powinno się obejść bez antybiotyku jeśli się nie pogorszy. Tylko gardło czerwone, dostała spray do psikania, katar gęsty i kolorowy marudzi na potęgę bo ledwie oddycha.
Zaraziła mnie i męża:confused2:

I przepraszam że nie piszę, doła mam :(
W poniedziałek wielkanocny dowiedziałam się że zmarł mój wujek, oraz że mój przyszywany brat nie będzie miał synka, na którego czekał. Mały miał urodzić się tak chory ( niewykształcone nerki i przewody moczowe plus inne schorzenia), że podjęli decyzję o przerwaniu ciąży :(
A dziś dowiedziałam się że zmarł mąż mojej kuzynki. Cudowny człowiek. Tylko 53 lat
Nie mogę pozbierać myśli. Tak mi strasznie żal.

Madzikm - strasznie to przykre. Dużo tych złych wieści jak na tak krótki czas. Trzymaj sie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry