reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm faktycznie dużo na Ciebie spadło. Trzymaj się.

Oszaleję z Julkiem. Już trzeci dzień pod rząd na śniadanie życzy sobie pierogi ze śmietaną i cukrem :oo2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja od rana piekłam muffiny (trochę przypiekłam za mocno :dry:) ugotowałam zupę meksykańską na jutro a dzisiaj zamówię chłopakom pizze to u nas urodzinowy standard :rofl2: bo nic innego oprócz pizzy i słodyczy nie jedzą.

Chwalę się tortem :)

Załączniki

• 20160402_141623-1024x576.jpg
    20160402_141623-1024x576.jpg
    155,8 KB · Wyświetleń: 64
Ancona tort super, ale sama piekłaś takie cudo?!?!

dziewczyny ja Was czytam, ale jedną ręką się kiepsko pisze, a czasem nawet jednej nie mam... jest troche lepie, mimo, że mała nadal na cycu, ale czasu jak na lekarstwo, bo cały czas rączki, a jak nie rączki to cokolwiek w domu muszę ogarnąc.. a dziś mieliśmy wychodne z m pół dnia ale o tym kiedy indziej, bo uciekam się kąpać skoro mała śpi... wyobrażacie sobie? jest 21 i śpi? strach się bać po prostu co się zaraz może zacząć dziać..

Uwaga! Mała ma wysypkę na rękach i nogach. Najpierw było kilka i wyglądało jakby ją coś ugryzło. Teraz jest więcej i zlewa się w plamy. Nie mam pojęcia co to. Pewnie jutro czeka nas przejażdzka na SOR

reklama
Do góry