reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas smoczki tez są. Do spania. Jeden do buzi drugi do ręki. Nie zabronie skoro Z tez ma. A i przy zębach potrzebne.

Szczepić po roku już można. Szkoda, że na borelioze nie ma :-(

reklama
Katjuszka na wykryta wczesnie borelioze wystarczy odpowiednia antybiotykoterapia. Z zapaleniem opon mózgowych juz nie jest tak latwo. Moj kuzyn lezal ok dwa miesiące w szpitalu z czego polowe w spiaczce. Nie wiedzielismy czy w ogole przezyje.

U nas też smoczki do spania, ale i tak ubolewam że jeszcze są. Ciężko widzę ewentualne pożegnanie się z nimi. Chłopcy są od nich uzależnieni.

Słońce u nas piękne i 18 stopni. Maluchy przed drzemką byli na spacerze z babcią i prababcią , bo ja nadal dochodzę do siebie. Jestem na L4 tylko nie wiem do kiedy. Jutro idę do kontroli i mój chirurg twierdzi że po takim zabiegu to spokojnie 2 tygodnie powinnam odpoczywac ,tylko chyba bardziej w pracy "odpocznę".

Edysiek- najgorsza ta niewiadoma. Dobrze że K nie cierpi i jej to nie drażni. Oby szybko minęło!

Mika- kolejną dietę mogę poradzić. Usuwasz zęby i nie możesz jic jeść, tylko płyny przyjmujesz. Ja już poniżej 50kg ważę więc oby lato szybko przyszło to chociaż w stroju się jakoś zaprezentuję. Tylko cycki muszę zrobić, bo też zmalały :rofl:

Rila mi by się przydała taka przymusowa dieta. Chociaż przez to chorowanie małej mało co jem.
Wysypka troszkę zbladła, ale szału nie ma. Do tego ciągle ma temperaturę w granicach 38. Albo spała, albo chciała leżeć wózku lub u mnie na rękach. Tyle, że obiad nawet ładnie zjadła.
Też idę zaraz spać.

Rila - no właśnie , ale to niesprawiedliwe my jak chudniemy to cycki pierwsze, a facetom jakoś pisiory nie chudną [emoji85]

Edysiek - bidulka wymęczona temperaturą, oby juz jutro było lepiej [emoji110]

F pierwszy raz usnął na siedząco ze zmęczenia. Pół dnia spędził u sąsiadki, pózniej przyszła koleżanka z córką, one poszły przyszła sąsiadka z synem. F z nadmiaru tych wrażeń, biegania , skakania i wygłupów zasnął podczas kaszki. Widok bezcenny hehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika - udokumentowałaś to?

Edysiek - biedna Kinia.

Katjuszka - oj chciałabym tylko szczękościsk i dwie szyte rany trochę utrudniają zadanie.

Mika - miałam na myśli F nie pisiory i cycory :rofl:

Edysiek oby antybiotyk pomógł.

Miałam więcej napisać ale tylko doczytałam co tam dzisiaj naskrobałyście i idę spać. Padam na pysk wyszliśmy dzisiaj z domu o 10.00 a wróciliśmy o 21.40 mam dość wszystkiego..

reklama
Do góry