reklama
Milenka - dokładnie za bardzo rzucają się w oczy.
Edysiek - super zdjęcia [emoji106]
Madzikm - pochwal się tortem [emoji122]
A takie pytanko [emoji5]dajecie dzieciakom sałatki z majonezem ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Edysiek - super zdjęcia [emoji106]
Madzikm - pochwal się tortem [emoji122]
A takie pytanko [emoji5]dajecie dzieciakom sałatki z majonezem ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
milenka30
Fanka BB :)
sałatki z majonezem to ja od świąt nie robiłam,wtedy jeszcze nie dawałam.teraz pewnie się nie tknie bo jest na etapie że wszystko jest blee.Ma takie same smaki jak jej brat -słodkie.Mój m jak widział ak ona jada teraz to mówi ;to już jest po dziecku,pozamiatane'teraz tylko nutella i słodkie mleczko
Katjuszko zdrówka!
Rila dla Was też zdrówka!
Edysiek super fotki H podobnie je rosół
Madzik tak tak pokaż torcik
Mika mój je i żyje
Milenko fason ok ale kolor niekoniecznie
My mamy tatusia w domu do piątku
H daje równo do wiwatu Teraz jeszcze jakieś "chyba uczulenie" mu się przyplątało jakieś takie jak liszaj dookoła a w środku gładka skóra i jak wpadnie w szał (co dosyć często mu się zdarza) to mu na krtań idzie i szczeka.
Rila dla Was też zdrówka!
Edysiek super fotki H podobnie je rosół
Madzik tak tak pokaż torcik
Mika mój je i żyje
Milenko fason ok ale kolor niekoniecznie
My mamy tatusia w domu do piątku
H daje równo do wiwatu Teraz jeszcze jakieś "chyba uczulenie" mu się przyplątało jakieś takie jak liszaj dookoła a w środku gładka skóra i jak wpadnie w szał (co dosyć często mu się zdarza) to mu na krtań idzie i szczeka.
Mika - jest viburcol w kroplach, polecam. Ja ostatnio dałam J jak był taki że o wszystko ryczał i się denerwował. Szkoda mi go było faszerować nurofenem bo sama nie wiedziałam czy go coś bolało czy co i ładnie się po tym wyciszył i zaczął się normalnie zachowywać.
katjuszkaa
Fanka BB :)
Milenka buty rzucają się w oczy ;-) ale pewnie nie kupisz i tak po wcześniejszych komentarzach.. ja kupiłam fajne tenisówki w zeszłym roku w ccc, ale niestety na koniec sezonu wywaliłam, bo się dziura na palcu wytarła...
Mika potwierdzam, Viburcol w kroplach dał nawet kiedyś radę K.. ale Rila?? on na receptę jest. czy kupiłaś gdzieś bez??
U lekarza ok. Z czysta. K czysta, ale z kaszlem, mamy jeszcze pić Groprinosine i syrop p. kaszlowy. Z prawdopodobnie mogło się niefortunnie jedzenie cofnąć i gdzieś utknąć tak, że furczało.. Bo jej to furczało tak okropnie w buzi, a nie nosie. Faktycznie potem jej już przeszło. Trochę furczała u lekarza, ale lekarka mówi, że to nic nie jest specyficznego. Natomiast gorzej z tym brzuchem, kazała mi się do dzieci zdrowych zapisać, bo mimo, że Z była 2 godziny po delicolu i espumisanie to miała mocno wzdęty ten brzuch :-( no kosmos :-( Pewnie znowu będzie cyrk z nietolerancją.. Odnośnie furczenia i tego, że wszyscy w domu mamy katar kazała obserwować i natychmiast reagować, bo Z za mała, żeby choćby dzień z katarem bez obserwacji być.. to chyba tyle ciekawostek :-(
K już krzyczy że chce się kąpać.. oszaleć ostatnio idzie.
Edysiek podziwiam za ten rosół, bo sama z takim długim makaronem nie znoszę ;-) za bardzo mi się plącze... K jada literki, gwiazdki lub taki ryżyk ;-)
A tak w ogóle to zazdrość spowodowała, że K zjadła kiedyś zupę z m. Potem raz się udało ze mną. A wczoraj rosół właśnie z literkami z babcią.. a dziś rosół... uwaga... ze mną :-) I nie ma szans, żeby sama zjadła, bo jak jej coś kapnie to wrzask. Dziś mi ten rosól trochę skapywał to o matko co to było. Trzy chusteczki i krzyk bo się śliniak zmoczył.. A lekarka była tak nią i jej aktorstwem z wycieraniem oczu zachwycona, że aż mnie zatrzymała i pyta kto nauczył ją tak oczy wycierać, bo w życiu takiej komediantki nie widziała...
Mika potwierdzam, Viburcol w kroplach dał nawet kiedyś radę K.. ale Rila?? on na receptę jest. czy kupiłaś gdzieś bez??
U lekarza ok. Z czysta. K czysta, ale z kaszlem, mamy jeszcze pić Groprinosine i syrop p. kaszlowy. Z prawdopodobnie mogło się niefortunnie jedzenie cofnąć i gdzieś utknąć tak, że furczało.. Bo jej to furczało tak okropnie w buzi, a nie nosie. Faktycznie potem jej już przeszło. Trochę furczała u lekarza, ale lekarka mówi, że to nic nie jest specyficznego. Natomiast gorzej z tym brzuchem, kazała mi się do dzieci zdrowych zapisać, bo mimo, że Z była 2 godziny po delicolu i espumisanie to miała mocno wzdęty ten brzuch :-( no kosmos :-( Pewnie znowu będzie cyrk z nietolerancją.. Odnośnie furczenia i tego, że wszyscy w domu mamy katar kazała obserwować i natychmiast reagować, bo Z za mała, żeby choćby dzień z katarem bez obserwacji być.. to chyba tyle ciekawostek :-(
K już krzyczy że chce się kąpać.. oszaleć ostatnio idzie.
Edysiek podziwiam za ten rosół, bo sama z takim długim makaronem nie znoszę ;-) za bardzo mi się plącze... K jada literki, gwiazdki lub taki ryżyk ;-)
A tak w ogóle to zazdrość spowodowała, że K zjadła kiedyś zupę z m. Potem raz się udało ze mną. A wczoraj rosół właśnie z literkami z babcią.. a dziś rosół... uwaga... ze mną :-) I nie ma szans, żeby sama zjadła, bo jak jej coś kapnie to wrzask. Dziś mi ten rosól trochę skapywał to o matko co to było. Trzy chusteczki i krzyk bo się śliniak zmoczył.. A lekarka była tak nią i jej aktorstwem z wycieraniem oczu zachwycona, że aż mnie zatrzymała i pyta kto nauczył ją tak oczy wycierać, bo w życiu takiej komediantki nie widziała...
Edysiek
odkrywca
Milenka do dżinsów mogą być.
Ja mojej kilka razy próbowałam puszczać Pepę, ale nic z tego.
Mając już dość Pingu wynalazłam jej inną bajkę i była to miłość od pierwszego wejrzenia. Zgadnie ktoś? Podpowiedź - dzidzia i miś
Madzik jak imprezka?
Ja mojej kilka razy próbowałam puszczać Pepę, ale nic z tego.
Mając już dość Pingu wynalazłam jej inną bajkę i była to miłość od pierwszego wejrzenia. Zgadnie ktoś? Podpowiedź - dzidzia i miś
Madzik jak imprezka?
reklama