reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszka - bez problemu mi w aptece viburcol bez recepty sprzedali.

Milenka - jak Ci nie zależy na firmie to jest mnóstwo trampek na allegro i w sklepach internetowych za grosze w przeróżnych kolorach. Ja jako wielbicielka szpilek i butów na kolorach kupiłam właśnie niedawno trampki z ukrytym koturnem. Kosztowały chyba 50 zł z wysyłką a wyglądają fajnie i są bardzo wygodne.

Mój O. jest strasznym pochłaniaczem bajek, chyba mógłby oglądać 24/7. W sumie u nas po południu to praktycznie bajki non stop lecą, ale on tak jednym okiem ogląda a w między czasie tysiąc innych rzeczy robi. A jak ma dość rlto wyłącza laptopa albo tv.

Muszę pochwalić się, że O. ogarnął nocnik. Od kilku dni sam idzie na nocnik do lazienki, robi co musi i woła "mama bee". Albo czasem sam wylewa do WC, spuszcza wodę i zamyka deskę mówiąc pa pa.
Ale warunek jest jeden- gole dupsko. Jak zakładam mu gacie, albo spodnie to chyba myśli że to jak pieluchy i leje w pory...
Myślę że do wakacji ogarnie temat :-)

Katjuszko dobrze ze osluchowo czysto u dzieciaczkow.
Co do kapania to mój kapie sie o 12 przed drzemka ( awantura o to okropna i póki co pozwalam mu na to dziwactwo ) i wieczorem na szybko przed spaniem.
Mika współczuję chociaż u nas podobnie i ja to nazywam " włączenie przycisku do zniszczenia mamy". Chociaz ostatnio postęp i bardzo ladnie sam potrafi sie bawić dłuższą chwilkę.

Hej
Ja tylko na sekundę, bo tylko ten kto ma dzieci rozumie jak wykańczająca dla dorosłego jest impreza dziecięca. Padam na twarz.
Muszę powiedzieć, że było super, dzieciaki fajnie się bawiły robiąc ogromny hałas. E ramach rozrywki zorganizowałam im własnoręczne robienie pizzy, więc ubaw miały po pachy, a ja kuchnię jak....kuchnię po kulinarnych szaleństwach jednego 8 latka, dwóch 5 latek, prawie trzylatki i Emmy, która weszła w posiadanie paczki sera i oregano i wdzięcznie, jak dziewczynki komunijne, sypała je po podłodze :)
Tort...skromnie powiem...wyszedł mi za**** szczy :)
Zdjęcie poniżej

JPEG_20160228_223737_-2008078269.jpg
Kolega myślał że zamówiony :cool2:
Zdjęcie solenizatki wkleję jak zgramy z aparatu bo na telefonie mam tylko tort.
W każdym razie idę spać bo boli mnie wszystko, nawet łydki....:errr:

Załączniki

• JPEG_20160228_223737_-2008078269.jpg
    333,9 KB · Wyświetleń: 236
  • JPEG_20160228_223737_-2008078269.jpg
    333,9 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Madzikm - Ty Kobieto porzuć tą prace i piecz torty. Śliczny, wyglada jak ze sklepu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A czemu wy jeszcze nie śpicie??? :)
Pieczenie tortów kosztuje za dużo nerwów...podziękował za taki zarobek ;)
Leżę i zasnąć nie mogę...okres dostałam... co przynajmniej tłumaczy moje bolące łydki.

Do góry