reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzik rewelacja :-) o ile w smaku wychodzą mi ok to z ozdabianiem jestem baaardzo na bakier..

Ja właśnie mam podpietego cycoholika..

Co sądzicie o pomysle na chrzciny w knajpie w długi weekend połączone z dwoma latkami? Taka wersja jest aktualna chyba że mnie objedziedzie ze to głupie. Ale impreza dla 15 czy 20 osób w domu (dwa lata) mnie przeraża..

reklama
Ja robiłam chrzciny na 20 osób w domu ale to sporo roboty itp ja bym zrobiła w knajpie ale my robiliśmy w tamtym roku w Wielkanoc i większość knajp w pobliżu zamkniete

Katjuszka pomysł jak najbardziej, tym bardziej, że małą Z. masz.

Madzik tort rewelacja :)

Moja ma 2 urodziny w lany poniedziałek. Tort pewnie bedę na świeżo robić w poniedziałek rano, a impreza w domu.

Katjuszka dobry pomysł, K skorzysta bo będzie to też jej święto a nie tylko prezenty i skupienie uwagi na Z.

U nas 2 latka skromnie, prawdopodobnie będzie tylko chrzestna, reszta ma ciekawsze plany.

Ja wiem ze z naszego punktu widzenia pomysł dobry ;-) i korzystny dla K. Tylko zastanawiam się co goście pomyślą.. ze chcemy jedna impreza dwie okazje załatwić..

U nas jakakolwiek impreza choćby najskromniejsza to min 9 osób plus my.. i teściowie wpadajacy na godzinę a siedzący pół dnia i czekający na wyzerke..

To tymbardziej bym robiła razem :-) my chrzciny Miska robiliśmy razem z urodzinami męża, a teraz też chodziło mi po głowie zrobienie urodzin Miska ze chrzcinami Natki :D Dwie pieczenie na jednym ogniu ;)

Katjuszka skoro rodzina i tak obchodzi urodziny k to myślę że nic będą mieć nic przeciwko. Mój syn miał torta urodzinowego w chrzcin młodej ale ja nie informowalam
O tym żeby nie naciągnąć nikogo a sam o od siebie nikt prezentu nie przyniósł. Ja chcę dziecku sprawić przyjemność w takim dniu, narobie żarcia jak na wesele i wywalam bo na ostatnia chwilę każdemu się plany zmienią, teraz też nikt nie dał jasnej odpowiedzi i nie wiem czy zamówić tort na 8 osób czy 15

Madzikm piękny torcik :) zazdroszczę bo moje w smaku ok ale dekoracja nie koniecznie.

Katjuszko pomysł super :tak: a rodzina myślę że też będzie zadowolona.

Milenka mój starszy już od miesiąca wszystkim trąbi że nie długo ma urodziny żeby przypadkiem ktoś nie zapomniał :rofl:

U nas też śmiesznie wyszło z urodzinami bo H ma tydzień przed świętami a K tydzień po świętach. W święta razem odpada bo każdy ma jakieś inne plany a że gości będzie max 8 osób to chyba zrobimy tak jak wypadają tylko że nie będę robić jakiejś mega imprezy bo zaraz na święta trzeba szykować tylko tort i ewentualnie jakieś przekąski. Gorzej z urodzinami K bo on dwa dni świętuje dzień z kolegami (jakoś nie widzę tego w domu no ale wyjścia nie ma) i dzień dla rodziny to trzy torty muszę ogarnąć w tym miesiącu :baffled::-D

reklama
Madzikm ale piekny tort!
Ja jeszcze nigdy nievpieklam :-)
Katjuszka mysle ze pomysl super. A podwojna impreza to dla rodziny tez pewnie wygoda.
Milenko to rzeczywiście problem, choc u nas tort bysmy sami mogli zjesc.

Do góry