reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Na 14 idziemy zbiorowo do lekarza.
K kaszle. Z całą noc charczala nie wiem skąd. Chyba z gardła bo nos nie zatkany.
Ja kaszle. M jedynie w miarę ok. Idę dla spokoju bo wolę Z nie zaniedbac a potem w szpitalu lądować :-(
Masakra, jakbym się mało wychorowala pod koniec ciąży to teraz musiało się przyplatac..
K kaszle. Z całą noc charczala nie wiem skąd. Chyba z gardła bo nos nie zatkany.
Ja kaszle. M jedynie w miarę ok. Idę dla spokoju bo wolę Z nie zaniedbac a potem w szpitalu lądować :-(
Masakra, jakbym się mało wychorowala pod koniec ciąży to teraz musiało się przyplatac..
Edysiek
odkrywca
Katjuszka zdrówka.
Katjuszka - najgorsze co jest to chore dzieci. Życzę zdrowia!!! M właśnie wrócił z J od lekarza bo też zaczął kaszleć. Powikłania pogrypowe tak jak brat. Leczenia ciąg dalszy. Ja jutro w końcu do pracy mimo że też jeszcze trochę kaszlę.
Edysiek - super
Edysiek - super
milenka30
Fanka BB :)
RILA uważajcie na Siebie powikłania pogrypowe to nie przelewki.
KATJUSZKA pech,dość że K zazdrosna to jeszcze pasowałoby ją odizolować od małej żeby nie zaraziła.Zdrówka ,daj znać po lekarzu
EDYSIEK moja też jada sama zupy,tylko krzesełko już wywaliłam dawno a teraz mam co dzień narożnik w kuchni do czyszczenia
DJMK myślałam nad taką,są też duże ale ja nie mam gdzie trzymac tyle pluszaków
Link do: Świnka Peppa/Pepa Maskotka Przytulanka 24cm Śpiewa
KATJUSZKA pech,dość że K zazdrosna to jeszcze pasowałoby ją odizolować od małej żeby nie zaraziła.Zdrówka ,daj znać po lekarzu
EDYSIEK moja też jada sama zupy,tylko krzesełko już wywaliłam dawno a teraz mam co dzień narożnik w kuchni do czyszczenia
DJMK myślałam nad taką,są też duże ale ja nie mam gdzie trzymac tyle pluszaków
Link do: Świnka Peppa/Pepa Maskotka Przytulanka 24cm Śpiewa
Katjuszka - daj znać co lekarz powie.
Rila - uważajcie na siebie.
Milenka - fason jak dla mnie super tylko ja bym wybrała jakiś inny kolor.
U nas dalej F daje po zaworach. Juz mu chciałam Viburcol wepchać w dupsko ale stwierdziłam, że skoro nigdy tego nie robiłam to odpuszczę ....zreszta tata w weekend w domu to niech zobaczy co to znaczy [emoji854]
Przez trzy dni nos miał zatkany, tylko furczało - na szczęście dzisiaj juz puściło wiec schodzi mu na bieżąco.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Rila - uważajcie na siebie.
Milenka - fason jak dla mnie super tylko ja bym wybrała jakiś inny kolor.
U nas dalej F daje po zaworach. Juz mu chciałam Viburcol wepchać w dupsko ale stwierdziłam, że skoro nigdy tego nie robiłam to odpuszczę ....zreszta tata w weekend w domu to niech zobaczy co to znaczy [emoji854]
Przez trzy dni nos miał zatkany, tylko furczało - na szczęście dzisiaj juz puściło wiec schodzi mu na bieżąco.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama