reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kinia je rosół. 20160228_102938.jpg
Zaczęła łyżką 20160228_102550.jpg

Ale ręką lepiej

Załączniki

• 20160228_102938.jpg
    20160228_102938.jpg
    309,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 20160228_102550.jpg
    20160228_102550.jpg
    378 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Na 14 idziemy zbiorowo do lekarza.

K kaszle. Z całą noc charczala nie wiem skąd. Chyba z gardła bo nos nie zatkany.

Ja kaszle. M jedynie w miarę ok. Idę dla spokoju bo wolę Z nie zaniedbac a potem w szpitalu lądować :-(

Masakra, jakbym się mało wychorowala pod koniec ciąży to teraz musiało się przyplatac..

Edysiek super Kinia je :) moja z jedzeniem nie po drodze. Liczę, że w żłobku się jej odmieni. Na razie w nocy nadrabia.

Katjuszka zdrówka dla Was wszystkich.

Milenka wrzuć linka do Peppy, o której pisałaś wcześniej.

Katjuszka - najgorsze co jest to chore dzieci. Życzę zdrowia!!! M właśnie wrócił z J od lekarza bo też zaczął kaszleć. Powikłania pogrypowe tak jak brat. Leczenia ciąg dalszy. Ja jutro w końcu do pracy mimo że też jeszcze trochę kaszlę.

Edysiek - super

RILA uważajcie na Siebie powikłania pogrypowe to nie przelewki.

KATJUSZKA pech,dość że K zazdrosna to jeszcze pasowałoby ją odizolować od małej żeby nie zaraziła.Zdrówka ,daj znać po lekarzu

EDYSIEK moja też jada sama zupy,tylko krzesełko już wywaliłam dawno a teraz mam co dzień narożnik w kuchni do czyszczenia:oo2:

DJMK myślałam nad taką,są też duże ale ja nie mam gdzie trzymac tyle pluszaków
Link do: Świnka Peppa/Pepa Maskotka Przytulanka 24cm Śpiewa

Katjuszka - daj znać co lekarz powie.

Rila - uważajcie na siebie.

Milenka - fason jak dla mnie super tylko ja bym wybrała jakiś inny kolor.

U nas dalej F daje po zaworach. Juz mu chciałam Viburcol wepchać w dupsko ale stwierdziłam, że skoro nigdy tego nie robiłam to odpuszczę ....zreszta tata w weekend w domu to niech zobaczy co to znaczy [emoji854]

Przez trzy dni nos miał zatkany, tylko furczało - na szczęście dzisiaj juz puściło wiec schodzi mu na bieżąco.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry