reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dobrze że tak dobrze się czuje w żłobku,przypuszczałam że tak będzie,łobuziaki łatwo sie odnajdują w placówkach niż dzieci spokojne i wrażliwe.A czym się dokładnie zajmujesz?

TRUSKAWKOWA się obraziła że ją pominęłam wczoraj i teraz milczy,wynagrodzę Ci to za tydzień 3marca,przygotuję jakieś dobre winko:wink:[wiesz o co chodzi?!]

MADZIKM namiot miał być jutro jak będziesz mieć wolne,to mąż zabrał Ci troche przyjemności i frajdy

reklama
Milenko nie obrazila, ale winkiem 3 marca nie pogardze;-)
Caly czas cos robie. Dzis segregowałam leki i....malo co mi zostalo. Wiekszosc po terminie...

Milenka siedzę w Urzędzie Miasta i robię najgorszą robotę ;-) od wtorku układam jakieś papierki kategoriami, a potem alfabetycznie. Jakieś 30 tys. Świstków.
Ciekawe jak będzie ze mną się zachowywać, ale mam nadzieję, że łatwo pójdzie.

DJMKa - zawsze coś. Odsapniesz od domowego kieratu. Na pewno z małą pójdzie dobrze, pewnie będzie lubiła żłobek bo to energetyczna dziewczyna.

Milenka, Truskawkowa - przez Was czekam i ja. Zaraziłyście mnie i wszystkie odcinki na ipli oglądnęłam.

Rila, odsapnę, gdyby tylko jeszcze chociaż najniższa krajowa za tym szła. Tak to ledwo żłobek opłacę, a do przedszkola mąż dopłaci. :(

Milenka taaa, już się nawet widzę na kolejnym stażu za psie pieniądze. A poważnie to cieszy mnie wyjscie z domu, ale tylko to.

reklama
Ja na 2 tys. nie liczę. Nie z moim doświadczeniem. Chociaż w poprzedniej pracy na umowie miałam lekko ponad 2. Nie chcesz wiedzieć, ile mam na stażu ;)

Do góry