reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

oo Viltutti ma rację,szumiś podobno super jest tylko drogi trochę..ale jakbym miała takie noce to bym pewnie wywaliła te 100pare zł;-) ;)

MAGDA nie mam wyrzutów,uważam że wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem.Moja w tv bajki też nie oglądnie za to na laptopie czy tablecie chętnie ale ma swoje ulubione i piosenki.Nawet jej to na dobre wychodzi bo już próbuje śpiewać do tych piosenek,farmera już z rytmem śpiewa koko tu,muu tu itp:laugh2:

reklama
F tez miał jazdy na początku. Noce przesypiał ok ale w dzień wył prawie non stop. U Niego działało włączenie odkurzacza w telefonie albo suszarkę. Jednostajny dźwięk go usypiał. Katjuszka zarzuć z YouTube coś takiego i zobacz jak będzie reagować. Kuzynka miała Szumisia i rownież był dla Niego sposobem na sen.

F właśnie ogłada bajki na tablecie. Ja spokojnie mogę kawę wypić i tutaj zajrzeć.

Emma - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. DUŻO ZDRÓWKA I ZADOWOLENIA Z RODZICÓW. NIECH UŚMIECH NIGDY NIE ZNIKA Z TWOJEJ ŚLICZNEJ BUŹKI [emoji8][emoji8]
4f76ab04ec0019b64c03956913fa1b37.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tia, był tak wyjątkowy, że pierwsze 8 miesięcy swojego życia darł pyska w niebogłosy z niewiadomych powodów. Zresztą i Ty Milenko miałaś podobnie - tylko na rękach był spokój.

Julek właśnie śpi i oczywiście jak każda nienormalna matka podejrzewam, że jest chory, bo pora snu odbiega od normy. Zazwyczaj zasypia o 13.40, a dzisiaj padł o 10.40.

Katjuszko współczuję tego niewyspania.
A w dzień Z. po prostu leży i nie śpi, czy leży i się drze? Jak się nie drze to postaw w pokoju kołyskę czy coś i niech sobie leży tam gdzie Wy urzędujecie.

U nas bajki to norma, sama przychodzi z pilotem i każe sobie włączyć. Kocha Pingu
siedzi i się chichra jak ogląda :-D Nie mam wyrzutów, że ogląda.
puściłam jej Pepę to kazała wyłączyć :baffled:

U mnie pogoda cudna. Byłam z Kingą godzinę na podwórku, Wróciła do domu i od progu krzyczała "mięsio" :-D Akurat udka udusiłam i chyba jej pachniało. Pożarła udko, popchała kromką chleba i poszła spać bez marudzenia.

Djmk to tak jak moja, bez pepy spac nie pójdzie, to z przed minuty IMG_20160225_125554.jpg

Załączniki

• IMG_20160225_125554.jpg
    IMG_20160225_125554.jpg
    209 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry