reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dziś wielki dzień nasza najstarsza dziewczynka ma urodziny!
Madzikm dużo zdrówka dla Emmy,samych radosnych wspólnie spędzonych dni.
2._urodziny.jpg

Katjuszka ale ja sfiksowana ogrodniczka to byłoby 2 w 1 :rolleyes:
Współczuję nocek, moja spała bez pobudki do 6.50 , ale ponad tydzień budziła się na flache, nie dawałam i po awanturze szła spac dalej zobaczymy czy jej to zostanie bo też chętnie kupię łóżko piętrowe i eksmituje z pokoju.
Oczywiście nie mam na myśli żebyś z odmówiła jedzenia heh, dużo przybiera na wadze jak taki lakomczuch?

Ostatnia edycja:
To już??? Emma przyszła potencjalna teściowa życzy Ci dużo radości, uśmiechu na pięknej buźce i ładnej pogody żebyś się w końcu mogła wybiegać :biggrin2:

Milenka cieszy oko taka fotka. A w sumie to pewnie i nie tylko oko ;-) ;)

Katjuszka zastanawiam się czy te 4 godz to dobrze, bo zawsze coś, czy jesteś załamana, że tak mał.

Jak zdrówko chorowitki?

reklama
Madzikm dużo zdrówka dla Emmy
STO LAT!!!

Katjuszko 4 H to trochę mało :( dobrze że masz w dzień pomoc samej nie wyobrażam sobie ogarnąć małą dwójkę..

H ostatnio się przestawił w dzień śpi ok 2h za to na noc zasypia grubo po 23 !!! A bez drzemki już od 16 jest tak nie znośny że zwariować można. Ach i teraz już mamy taki książkowy bunt dwulatka wcześniej to była rozgrzewka...

Do góry