reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Jodełka ja też Cię pamiętam :) powiem Ci że nieźle mnie wczoraj przestraszyłaś, na szczęście noc była spokojna i dzisiaj też bez ani jednej dwójki :).

No ale żeby nie było, to kto jest największym hardcorowcem na forum hmm.. tak się moje misie na bal rano szykowały że starszaka zawiozłam na bal a ja z Hubertem na SOR :sad: głowa rozcięta, szycie, prześwietlenie a ja sama. No ale już po krzyku i nawet na godzinkę na bal poszliśmy :cool2:.

Djmka Starszy mówi że chciał usiąść na taborecie i spadł tylko coś musiało leżeć na podłodze o co głowę rozciął. A że on zawsze jajko znosi to tak się zabawa skończyła..

Ancona o matko. Anielskiej cierpliwości życzę :-)

Loka no niby mój brzuch dwujeczke by zmieścił, ale na usg zawsze tylko jedno widzę ;-)

Jodelka hej :-) ja mam córkę z 2.05. Od około msc nie zdarzyła jej się dwojka w pieluche, ale siku cały czas. Z tym czekam na lato bo ona dużo pije i bardzo często sika.. może jak będzie ciepło jakoś lepiej ogarnie żeby dłużej trzymać. Tzn wie kiedy trzeba zrobić na nocnik i robi no ale w międzyczasie potrafi załatwić pieluche w dwie godziny ;-)

Ale mi się nie chce iść na tę zabawę. My nigdy nie chodzimy na takie zabawy z orkiestrą, ale znajomi nas namówili. No nic, może tak źle nie będzie :eek:

Ancona to miałaś przeboje, dobrze że to nic takiego.

Jodełka moja nie robi na nocnik i na razie na to się nie zanosi. Czasem powie, że zrobiła kupę, ale zwykle chodzi z pełną pieluchą i ma to gdzieś. Jak zrobi się całkiem ciepło to będzie w samych majtochach chodzić i może wtedy się nauczy.

Ancona - ale przeżycia ufff ważne, że nic poważnego sie nie stało.

Agmaa - będę tak do Ciebie pisać bo tak Cię zapamiętałam [emoji6]. Zdecydowanie Sz. nie jest w tyle. Mój może ganiać z odsraną Pieluchą, nawet jakby sie wylewało to i tak bez reakcji z jego strony. A jak sie zapytam co tam zrobił to mówi "kuka". Udaje nam sie "złapać" do kibelka ale to tylko dlatego, że ma stałe pory ale to juz pisałam.

reklama
Ancona jaaa, chyba bym zawału dostała. Dobrze że nic poważnego

Jodelka witaj ponownie

Edysiek udanej zabawy

Moja od kilku nocy mi się budzi i domaga mleka, dawałam bo myślałam że to jednorazowe a tu weszło w nawyk, do tego pobije to trzeba rozebrać do naga(tak tylko pajace ściągnę) i pieluche zmieniać. Dzisiaj nie dałam butli wyla z pół godziny i usnela a od rana uczymy się ze mleko w nocy jest baa i nunu pokazuje, ciekawe czy w nocy będzie pamiętać o tymi;-) ;)

Co do no nocnika mojej 2 razy się zdarzyło kupę zrobić ale to prukala i ja szybko wsadził am, robi w różnych godzinach wiec tu rutyny nie ma poza tym jak miałam szorowac cały zafajdany nocnik to wolę żeby w pieluche robiła, ;-) ;), muszę kupić nakładkę żeby się nie paprac w tym

Do góry