reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A teraz się wytłumaczę :)
Po raz setny zapomniałam hasła i loginu na forum... Byłam Agmaa chyba teraz już sama nie wiem :p Zalatana byłam przez ostatni czas i nie w głowie mi forum ale, że spodziewam się drugiego dzidziusia postanowiłam tu wrócic i założyć jeszcze jedno konto:) Na lipcówkach spotkałam madzioline_p i stwierdziłam, że zajrzę tu zobaczyć co u Was słychać :) W prawie nie spodziewałam się, że jeszcze ktoś tu jest ale miło się zaskoczyłam :) Madzikm_75 Kochana Emma jest prześliczna !!!!!!! Przepraszam dziewczyny, że odniosłam się tylko do jednej z Was ale pamiętam jak dziś jak bałam się i modliłam o tą Kruszynkę !! Jeszcze raz miło mi Was po takim czasie witac i mam nadzieję, że będę tu częściej zaglądać żeby zobaczyć na jakim etapie są Wasze Maluszki:)

Mój Szymek urodził się 2 maja chociaż miałam termin na 18.04 i chyba jako przedostatnia zamykałam narodziny w grupie:) Mały jest baaaaardzo aktywnym dzieckiem :D właśnie uczy się budowac zdania i sprawia mu to wielką frajdę. Jedyne z czym się nie możemy uporac to niechęc do nocnika... Ma któraś z Was podobny problem??

reklama
Milenka u nas bylo mnóstwo tych za 15 zl dla dzieci, co prawda ten action ... czyli nie skóra ale za ta kasę to nawet u chinczyka nie ma :) Lasockiego tez u nas nie było duzo.
Jestem wymeczona na maxa. Od poniedziałku bedziemy sami ale .mm tylko przez tydzien. Mam nadzieje, ze jak teściowa pojedzie do sanatorium to pozna tam kogoś bo zwariować mozna..

Truskawkowa - w sumie to nie ma aż takiej tragedii z tym różem, da się spokojnie coś znaleźć w innych kolorach.
Gorzej dla mnie jest z ew aplikacjami na ubrankach. Wszędzie Frozen, hello kitty i minnie mouse...Do obrzygania :confused2:

Madzik jeszcze Peppa i kucyki Pony :-D Moja tylko z tymi ostatnimi ma kilka ciuszków (bo duża lubi :rofl2:), a tak to dominują u nas króliczki i kotki.

Agmaa ja Cię pamiętam :tak:

Mała nie była dzisiaj łaskawa i zrobiła pobudkę przed 6, no ale w nocy dobrze spała, więc źle nie jest. Ale liczyłam, że pośpi dłużej, bo dzisiaj idziemy na zabawę ostatkową. Każdy bierze swój koszyczek, śledzie już zrobiłam, a jeszcze dzisiaj zrobię sałatkę.

Truskawkowa Ty to masz przeboje. Moze jakos zalagodzic? Lemoniada z miodem i cytryna?
Agmaa a ja tez panietam :-)
Edysiek zawsze podziwialam Twoje kulinarne zdolnosci.
Katjuszka jak tam? Kurde snilo mi sie ze rodzisz a bylysmy razem na tych kulkach. Ostatecznie urodzilas blizniaki ku Twojemu zdziwieniu :-)

Agmaa - też Cię pamietam. Szymek urodził sie przedostatni a F ostatni [emoji6]. Napisz więcej co u Ciebie . Mój F tez nie pała miłością do innych metod załatwiania swoich potrzeb niż Pielucha ale kupiłam nakładkę na wc i wysiadujemy tam długie minuty. Niestety sam nie daje znać, że coś sie zbliża - na wyczucie go sadzam.

Przyznam dziewczyny, że niespodziewałam się, że mnie ktoś pamięta ale nie ukrywam Miłi mi bardzo :):) Szymi chodzi do żłobka i jak się domyślacie cały czas choruje ;( Ja w tym miesiącu kończę staż i będę szukała czegoś dorywczego na 3 miesiące chociaż bo termin mam na lipiec :) Jeszcze nie znamy płci Maluszka ale 10.02 mam wizytę i może będzie już coś wiadomo :) Szymek to bardzo Kochane dziecko :) nie da się z nim nudzić a ugotowanie obiadu czy posprzątanie graniczy z cudem :D Jak wspomniałam wcześniej mamy problem z nocnikowaniem ale chociaż pożegnaliśmy smoka.jakis czas temu :)

Jodelka jeszcze dwóch lat dzieci nie mają a już byś chciała żeby się same zalatwialy. Mój nie sygnalizuje nawet ze zrobił kupę więc ja się wstrzymał do wiosny choć nakładkę może kupie

Jodelka jeszcze dwóch lat dzieci nie mają a już byś chciała żeby się same zalatwialy. Mój nie sygnalizuje nawet ze zrobił kupę więc ja się wstrzymał do wiosny choć nakładkę może kupie

W naszym otoczeniu wszystkie dzieciaczki już dawno się załatwiają dlatego myślałam, że jesteśmy jakoś w tyle :p

reklama
Do góry