reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka u nas żadne zabawki się nie sprawdziły H wystarczają dwa kubeczki do przelewania wody.

Madzikm, Mika współczuję paskudnej pogody!

Truskawkowa,Edysiek jak imprezki?

H zupełnie wszystko od pupy odeszło, wścieka się i skacze a że spał 3 godziny to pewnie szybko nie pójdzie spać :dry:

reklama
Katjuszka u nas zabawki w kąpieli są bardzo ważne, bo młody w wannie potrafi siedzieć nawet godzinę. Mamy kubki do przelewania, zwierzątka, śpiewające bongosy z fisher price, wyspę do robienia baniek z chicco, pianotwory i różnego rodzaju kulki do kąpieli (najfajniejsze są zwierzątka z douglasa), no i do wanny Julko zawsze może zabrać jakąś zabawkę pod warunkiem, że nie jest na baterie, i tak np. dzisiaj kąpał się z koparką. Ostatnio na topie jest też sikawka wielkanocna, którą namiętnie psika w tatę.

Hej dziewczyny:) No nie da się zrezygnować całkiem z BB:) Podczytuję Was od czasu do czasu ale dopiero teraz mam czas żeby coś skrobnąć.
Jestem obecnie z Kubą u moich rodziców. Liczę na kilka dni oddechu:) Ostatnio byliśmy chorzy wszyscy ale już jest w porządku:)

Kroczku - bo forum uzależnia.
Ja jak pkilka dni nie mam czasu na forum to mi zaczyna strasznie brakować :)

Katjuszkooo - my oprócz różnych kubków, psikawki do kwiatków mamy takie coś, kupione w Smyku w zeszłym roku

JPEG_20160206_215118_-2008078269.jpg

To są obrazki na piance, pływają po wodzie, można je przykleić na wannę. My tworzymy przy ich udziale różne historyjki. A to rekin zaatakuje ośmiornicę, a to krab idzie szczypać stopy, albo wszystkie zwierzęta idą do dentysty i Emma im myje zęby :)

Załączniki

• JPEG_20160206_215118_-2008078269.jpg
    JPEG_20160206_215118_-2008078269.jpg
    354,6 KB · Wyświetleń: 42
KROCZEK dobrze że poszłaś po rozum do głowy i wróciłaś;-) ;)

Moja w wannie gumowe zabawki albo kubeczki ale pine namiętnie wodę i się wściekam,w szoku jestem ile macie zabawek kąpielowych,może kupię młodej coś na urodziny a potem do basenu sie przyda.
Nie wyspałąm się coś a mój m o 4 przysłał mi sms że ledwo na oczy widzi[jest w pracy]a poszedł do następnej roboty rano, 25h służby wróci o 20 i rano o 5 pojedzie na 24h,masakra.

Milenka, Twój mąż to robot. Współczuję takiej ilości pracy i jak się domyślam, kokosow pewnie i tak z niej nie ma :-/

U nas noc super, jedna pobudka na butle i wstał o 6. Także jak na moje dziecko to pospal super długo. W ogóle u nas dzisiaj piękne słoneczko więc myślę że będzie udany dzień.

Viltutti szału nie ma ale w domu tego nie wysiedzi,teraz mu się skumulowało bo poszedł do innej firmy i dostał lepsza ofertę żeby wrócić z powrotem i w efekcie w lutym ma godziny w 3różnych firmach.

Moje dziecko z jedzeniem jest już gorzej niż zle,warzyw nie jada żadnych poza gotowaną marchewką,owoce tylko banana,wczoraj nawet kotleta nie zjadła.Najbardziej mnie wkurza że nie uznaje kanapek,i nie ma co jej dać jeśc poza słodkimi jogurtami i serkami:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tak uzależnia tylko wstyd mi tak tylko raz na jakiś czas coś napisać.
Milenko widzę, że córcia jak mój Kuba owoców i warzyw nie tylko słodkie serki.
Nie chcę zapeszać ale Kuba ostatnio przesypia całe noce. Budzi się w okolicach 6 zjada butlę mleka i idzie spać do 8-9:) Niestety bardzo dużo sika i przesikuje wszystkie pieluszki:( tylko Pampersy jeszcze dają radę ewentualnie.

Do góry