reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Aginia to Julek Ci zrobil niespodziankę :-) usmialam sie
Dziewczyny butki super.
Katjuszka, zuzanka juz niedlugo, oby jak najmniej takich nocy, choc koncowka najgorsza.
A u nas w koncu weekend :-)

Truskawkowa - w sumie to nie ma aż takiej tragedii z tym różem, da się spokojnie coś znaleźć w innych kolorach.
Gorzej dla mnie jest z ew aplikacjami na ubrankach. Wszędzie Frozen, hello kitty i minnie mouse...Do obrzygania :confused2:

Milenko - ja też szaleję....Do Polski samolotem:-D

Mąż śpi z małą,a ja w ramach odpoczynku stópki sobie w spa wymoczyłam, pedicure zrobiłam, książkę poczytałam, zjadłam górę lodów polanych kahlua, do których dodatkowo wkroiłam dwie pralinki...
Kadzę sobie świeczką zapachową....
I już mnie nosi:rolleyes2:
Sernik chyba zrobię na jutro

A na wiosnę mamy takie Pumy w TkMaxx wygrzebane

JPEG_20160205_165158_-2008078269.jpg

Załączniki

• JPEG_20160205_165158_-2008078269.jpg
    JPEG_20160205_165158_-2008078269.jpg
    457,4 KB · Wyświetleń: 49
A ja mimo wszystko chce odpoczywac na dzialce jak jest pogoda. Wakacyjne wyjazdy zostawiam na wczesna wiosne, pozna jesień i zime.

Dziewczyny super buciki! Teraz dzieciaczki gotowe są na wiosenne spacerki :-)

Madzikm zazdroszczę :rolleyes:

Milenka wakacje? Oj nie wiem jak to będzie w tym roku niby w tamtym 1900 km w jedną stronę jakoś przeżyliśmy ale żeby to była mega przyjemność to niekoniecznie ;-) ;) raczej wybierzemy polskie góry.

Mały zasnął mi na rękach i śpi w butach hehe później spróbuję go rozebrać.

Kurcze jakaś wirusówka nas bierze mnie od rana brzuch boli i wiadomo :eek: a chłopcy też częściej nr 2 . Podałam tasectan i do rana zobaczymy, oby nic się nie rozwinęło bo impreza jutro :cool2:.

Dziewczyny zabijacie mnie z tymi butami na wiosnę. Ani mi jeszcze przez myśl nie przeszły :-( choć zapewne macie rację biorąc pod uwagę nasz cudowny klimat.. dziś u nas przymrozek a jutro ma być 10 stopni..

Madzik zgadzam się i się nie zgadzam odnośnie ciuchów. W pl większość różu lub jego wariacji :-( ja bym chciała coś niebieskiego, zielonego, czerwonego, a tu kiszka. Ale zgadzam się z tymi motywami. Do zazygania cały czas to samo, nic twórczego nie można kupić. Dlatego zostają mi używki z allegro, ale czasem fajnie coś nowego mieć na większe wyjścia..

Dziewczyny super buciki! Teraz dzieciaczki gotowe są na wiosenne spacerki :-)

Madzikm zazdroszczę :rolleyes:

Milenka wakacje? Oj nie wiem jak to będzie w tym roku niby w tamtym 1900 km w jedną stronę jakoś przeżyliśmy ale żeby to była mega przyjemność to niekoniecznie ;-) ;) raczej wybierzemy polskie góry.

Mały zasnął mi na rękach i śpi w butach hehe później spróbuję go rozebrać.

Kurcze jakaś wirusówka nas bierze mnie od rana brzuch boli i wiadomo :eek: a chłopcy też częściej nr 2 . Podałam tasectan i do rana zobaczymy, oby nic się nie rozwinęło bo impreza jutro :cool2:.

Wiem, że tak wyskoczę z tym postem jak Filip z konopii (zaraz się wytłumaczę) ale Kochana jak macie tzw. wirusówkę to lec z tym do lekarza żeby zrobił wam wymaz w kierunku pasującego teraz groźnego wirusa, który właśnie tak się objawia ale bardzo szybko mutuje i ciężko go leczyc antybiotykami.. To jakiś wirus na C.. oczywiście zapominam wszystkich możliwych nazw... Może to nie to ale lepiej się upewnić

reklama
Ja też jestem w szoku z tymi butami bo dziś to kozaki jeszcze kupowałam heh

Loka dopóki dzieci nie chodzą do szkoły to można poza sezonem jeździć tak robiliśmy kilka lat wcześniej. No i ceny dużo niższe

Madzikm szybki lot to szaleństwo zdrowe, nasze już nie specjalnie :rofl2:

Do góry