reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka - Z wyskakuj, nie męcz mamy. A tak na serio dobrze, że już bliżej niż dalej.

F czuje sie lepiej ale tak się uryczał przed drzemką, że mu chyba katar z zeszłego roku wydarło. Ja natomiast hmmmm łeb mnie boli ale chyba antybiotyk działa bo schodzi katar jak złoto. Niestety nie mam ani smaku ani węchu, wiec wszystko robię na oko.

Agunia - nie Noooo Julek zostanie mistrzem ciętej riposty hehehe . Uwielbiam GO [emoji106]

Ostatnia edycja:
reklama
Katjuszka - o, to miałam prawie taka noc jak Ty. Co prawda za mało skurczy, żeby liczyć na to że to już, ale wystarczająco, żeby wymęczyć. Jeszcze dzieci kiepsko spały i ostatecznie spałam od 5 do 8 :-| a jeszcze dziś do załatwienia kilka rzeczy... No nie wiem jak ;-)

Agunia - dobre :-D

AGUNIA dziękuję Ci bardzo,dzięki Tobie bardzo się cieszę że moje dziecko jeszcze nie klepie jęzorkiem:rofl::-D,nic co ludzkie nie jest mi obce,wstyd też się zalicza do tego;-) ;)

KATJUSZKA oby Z szybko wyszła,końcówka ciąży nic fajnego

Myszka zainspirowałaś mnie i pojechałam dziś do ccc i jak przypuszczałam dla dzieci lipa totalna,najtańsze buty na wyprzedaży 60zł i nic specjlanego,lasockiego wyprzedaży nie było żadnych.Za to Sobie w końcu kupiłam kozaki bo 3lata już tyrałam stare i kupiłam 2pary:happy2:

Agunia niby nic zdrożnego, ale też bym się ze wstydu spaliła.
Katjuszka wymęczy Cię ta końcówka, oby już Z. wylazła.
Mika zdrówka.
Milenko ja też byłam w CCC i nawet na dziecięce nie patrzyłam, bo chciałam coś sobie kupić. Kupiłam sobie kozaki za kostkę na cieplejsze dni, czyli właściwie na teraz.

Moja starsza nie przywiązuje bardzo uwagi do firmowych rzeczy, czasem coś tam sobie wybierze z H&M czy Sinsaya, ale podobają jej się też rzeczy z Chińskiego Centrum ;-) ;) Co prawda sama wybiera sobie ciuchy. Ostatnio sama pojechałam do miasta a ona chciała, żeby jej kupić koszulę w kratę, to musiałam jej najpierw wysłać MMS-a czy jej się podoba :-D

Do mojego starszaka właśnie kolega z klasy przyszedł, zgadnijcie jakiej firmy kolega ma kurtkę? :-pTo już wiem od kogo malpuje

Truskawkowa całkiem przyjemny odpoczynek

Pączka z adwokatem. :laugh2:

Ale prześladuje mnie to 4f bo wracaliśmy z Krakowa prosto pod główna siedzibę tej firmy, niestety sklepu tam nie ma

A apropo odpoczynku, macie już wakacyjne plany? My zdecydowaliśmy się na Chorwacje, samochodem.... Jest jeszcze ktoś tak szalony?

Ostatnia edycja:
Agunia J jest najlepszy :-D:-D

Katjuszka dobrze że to już końcówka :-) :)

Mika zdrówka!

Edysiek wydaje mi się że ogólnie dziewczynki łatwiej jest ubrać i macie dużo większy wybór :tak:

Milenka no widzisz wydało się :-D.

Ja dzisiaj całe miasto objechałam w poszukiwaniu butów bo tamte jeszcze nie przyszły a jutro idziemy na bal do starszaka i mały przecież nie będzie w kaloszach biegał :baffled: znalazłam w końcu z wyprzedaży adidasy krótkie za 59 zł :) będą na zmianę.

Załączniki

• 20160205_163003-1024x576.jpg
    20160205_163003-1024x576.jpg
    152,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Ancona fajne butki :tak:
Moja na wiosnę ma już takie WP_005584.jpg WP_005592.jpg

Jeszcze pantofelki do sukienki trzeba kupić :rofl:

Załączniki

• WP_005584.jpg
    WP_005584.jpg
    735 KB · Wyświetleń: 42