reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia teraz pogoda do bani i wirusy kroluja. Zdrowka dla Julka i sil dla Ciebie.
U nas jakis przedziwny dzien, a co za tym idzie i noc. M. poszedl na drzemke o 13:20, zas wstal z niej o 23. Dzięki temu wlasbie uskuteczniamy kapiel. Dobrze ze z nim sie przespalam chwile bo juz ledwo na nogach stoje.

reklama
Loka - szaleństwo! Ja też z tych co budzą jak za długo śpią żeby plan dnia nam się nie "rozjechał". No chyba że są chorzy.

Kroczek- zaglądaj do nas.

Katjuszka - wdech, wydech, wdech, wydech

Agunia - jak J?

Kroczku odezwij się od czasu do czasu.
L-oka on poszedł w ogóle spać w nocy? Ja moją budzę jak śpi za długo, nie ma zmiłuj.

Zaraz muszę do szkoły jechać, po południu jest zebranie, a ja w pracy będę.

Zdrówka dla wszystkich. To przez to posraną pogodę, dopiero co było -10 a już jest +10. Wolałabym normalną zimę.

Nie budzilam bo uważam ze skoro tyle spal to tyle organizm potrzebuje. Nie mamy stałego planu dnia wiec zaburzyc się nic nie da. A moze wlasnie jakis wirus go chwycil i organizm potrzebowal regeneracji.
Edysiek ta ppgoda jest do niczego. Znowu niedlugo ma byc mroz, i tak w kratke.

Agunia - jak Julek ?

Loka - uuuu i o której poszedł spać ? Ja rytmu dnia pilnuje jak oka w głowie, Wam
łatwiej skoro go nie macie. Wczoraj F spał prawie 3 godziny i nie ma bata musiałam go obudzić bo potem byśmy sie bujali do 24.

Milenka pomocy! !! Albo inne mamy które sinupret dawały.

Kupiłam to ale dawkowanie jest od 6 lat :-( ile dać K?? Dawać w ogóle? Niby to zioła ale się trochę wystraszylam tym wiekiem :-(

Katjuszka - mi pediatra powiedziała, że ograniczenie jest ze względu na minimalny dodatek alkoholu (można go odparowac na gorącej łyżeczkę ale nigdy tego nie robilam). Przypisywala nam dawkę 1 kropla /kg masy ciała

reklama
Ooo dzięki Zuzanka! W sumie by się faktycznie ta dawka zgadzala skoro 6-cio latek ma 25 kropli.. a dorosły 50.
To chyba jej dam bo w nocy się masakrycznie meczy. W ogóle to jestem pewna, że to od zębów podlapala. W końcu czuć pomału jedna trójkę, a jej się katar przyplatuje ciągle przy zębach. Ale jeszcze takiego giganta nie miała bida mała

Ostatnia edycja:
Do góry