reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MIKA a co macie już krokusy?:laugh2:
Moja też śpi,zmieiliśmy godzinę drzemki na 13 bo wcześniej nie jest wstanie zasnąć a bywa że nie śpi wcale jak mamy jakieś wyjście czy gości.
Moja na 2śniadanie miałą jajecznicę,zjadłą sama,troche podłoga i narożnik jej pomogli:oo2:

reklama
U nas dziś +11,5.. z jednej strony spoko, ale z drugiej znowu zarazy nie wymrozi, a to jednak trochę nienormalna pogoda na styczeń. A ogólnie na zewnątrz jest paskudnie. Jest po 15:00 a wygląda jak przed 17 :(

Byłam na KTG... i nic ;-) mała ma się jak widać dobrze w brzuszku... tylko skąd takie bóle od czasu do czasu, że aż mnie mdli.. rozumiem, że nie porodowe... ale nawet szyjka się nie skraca.. z K tak nie miałam..

Czekam na położną środowiskową, bo po porodzie się przydaje ;-) tylko już sobie przypomniałam co mnie w niej denerwowało... miała być na 15:00...

Milenka prosty i szybki obiad - filet z kurczaka pokroić w paski, zasypać zupą cebulową (Polecam francuska zupa cebulowa z Knorra), zalać do przykrycia śmietaną słodką 30% i piec na 185' przez 40-45 min :) z ziemniakami w sumie chyba najlepsze.. moi rodzice do tego jedzą duszoną marchewkę z groszkiem, ale mnie sam zapach zabija :p

ImageUploadedByForum BabyBoom1453996672.046300.jpg
Milenka to chyba nie krokusy no ale wiosnę czuć [emoji6]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453996672.046300.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453996672.046300.jpg
    255,9 KB · Wyświetleń: 140
Mika wow to chyba krokusy, :errr:

Katjuszka tez szybko sie ciemno zrobiło i nie poszliśmy na drugi spacer. Musze pamiętać kupić zupę cebulowa i zrobię tego kurczaka.

reklama
U nas jakąś beznadziejna noc. Od północy z nami w łóżku i coś płakał przez sen.
Szczepienie dzisiaj w końcu zaliczylismy, i oczywiście cyrk musiał być, bo nie ma w hurtowniach tej szczepionki która miał dotychczas i trzeba było zmieniać recepty itp...
Mam nadzieję że dobrze zniesie, bez żadnych "atrakcji" bo panicznie boję się szczepień :-/

Do góry