reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mój wczoraj chlusnal sobie w twarz całą butelka płynu do robienia baniek, pisku co niemiara, przeżywał pół dnia.
W nocy, solidarnie z większością dzieciaków pajacowal. Zasadniczo od 2 nie śpimy.

Moj, jak się go opierdziela to co chwile pyta "już?". Szybko człowiekowi złość przechodzi.

reklama
No mojemu co raz częściej zdarza się nie budzić w nocy, dlatego ta dzisiejsza akcja to taka katorga była.
Ale chyba to głupi powód byl- założyłam mu trochę za małego pajacyki i jak się zbudzil to pokazywał bam, czyli ała na stopy i kazał całować. Widocznie mu ciasno było. Profilaktycznie wyrzuce ta piżame, bo wolę się nie doświadczać czy to na pewno to.

Witam.
Przyznam że czytam ale dość intensywnie u nas ostatnio i jakoś siły na pisanie już mi brakuje,a po za tym jak Viltutti wczoraj napisała że jej O jest ok i po paru godzinach jednak zaraza z forum go wzięła:rofl:.Ciekawe czy się potwierdzi i moją jutro też obejmie,bo u nas od kilku dni istna sielanka,noc przesypia całą,zasypia po 20 a wstaje przed 7,drzemka już też sama zasypia w łóżeczku koło 12,do tego coraz więcej zajmuje się sama sobą.Na spacery chodzimy 2razy dziennie bo polubiła spacery na włąsnych nóżkach,czasem biore wózek bo za daleko to ją nóżki bolą i woła na rączki.Do tego okaz zdrowia,żebym jutro nie żałowała tych pochwał:errr:

VILTUTTI moja bańki uwielbia,na karnawale była maszyna do baniek i wylatywały setki ale miała raj,wogóle ona na max imprezowa całą zabawe jej dupka podskakiwała w rytm muzyki:rofl2:

MIKA miłego powrotu do domu

KATJUSZKA zatoki nie wyleczone i dlatego tak trzyma,to dziadostwo na byle co nie idzie,ja z młodą w ciąży dwa razy musiałam duomox brać bo bolały i nic nie pomagało.Teraz mi pomaga inhalacja z amolem ale amolu w ciąży też nie wolno.

Ostatnia edycja:
No tu to strach wchodzić :-D

Viltutti H też nie cierpi piżam z zakrytymi stopami wścieka się wtedy bardzo a zwykła i skarpetki już są ok :)

Milenka aż się boję gratulować tej sielanki żeby znowu czegoś przez łącza nie złapała ;-)

Myszka, Kroczek łączę się w bólu mam niegrzecznych dzieci :oo:

U nas dla odmiany za to co dali mi popalić w dzień i wieczorem bo H padł dobrze po 22 to o dziwo spał do 6.30 pobudka na mleko i jeszcze śpi :cool2:. Nie wiem czego to zasługa czy to zyrtec i syrop na kaszel ale przynajmniej ja się wyspałam :-) :).

A u mnie dla odmiany noc całkiem znośna, obudziła się ale poszła od razu spać.

To wszystko przez tą wspólną kąpiel ;-) pije do Facebooka, wiec nie myślcie, że majacze :-D

Czekam właśnie do lekarza... kciuki poproszę, żeby dała mi coś co zadziała... milenka nie dobijaj tym, że nie zadziała.. czekam na relacje jutro czy poszło po łączach.. moja średnio ostatnio z zachowaniem, nawet niani fisiuje, więc nie wiem czy czuje co się kroi czy to ciągle zęby..

Witam, tak jak i Milenka boję się odezwać, bo mam ostatnio idealne dziecko. Jest grzeczny, w końcu normalnie je, bardzo ładnie się rozwija, bo ma taki zasób słów, że już normalnie można się z nim dogadać, no i powoli zaczyna się sam bawić. Dzisiaj tak się ładnie sobą zajął, że zdążyłam posprzątać dom i upiec rogaliki, a teraz będziemy się wybierać na spacer. Ciekawe czy będę jutro narzekać, że przyszła do mnie jakaś zaraza z forum. Aha, wylazłaą u nas dolna lewa piątka więc poprawy upatruje właśnie w tym.

reklama
Ja to nie chce sie wypowiadać bo wku.....mam takiego. Diabeł wcielony, dwukrotnie, trzykrotnie ....no fiks taki niedobry, że jakbym leciała sama to chyba bym sobie w łeb strzeliła [emoji15]

Do góry