reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Viltutti fajnie mu wyszło :-D

Madzikm to lekkiego dnia pracy życzę :tak:

I my mamy kolejne słówko "kółko" bardziej brzmi jak "külko" ale zawsze to coś nowego :biggrin2:. H właśnie wstał rozkasłany na całego, oczy zmienione - jest super :confused2:

Loka ja też śpię z młodym w jego pokoju i to całą noc. Przymierzamy się do zakupu łóżka dla niego bo na razie ma taką niską wersalke.
Ja dziś mam jakiś dziwny stan nerwowy. Wszytsko i wszyscy mnie wku.... Więc nie smece :(

Ancona zdrowka dla H. Na moje to jakąś alergie macie. No bo wiecznie kaszel....hmmmm
Moj malo co mowi, wiec chwalic sie nie bede...za to po ciezkim dniu mlody juz godz spi, a starszy szykuje sie do snu. Mi glowa nadal peka, wiec za chwile kapiel i spac.

Widzę że zasób słów naszych pociech rośnie. Moi uczą się imion, swoich, naszych i dziadków. Moje imię jest tym najtrudniejszym i jeszcze imię O też ciężko idzie. Poza tym krem, kółko, koło, balon, kot , tu i tam po 1000x dziennie. No i niezmiennie pupa i kupa ;-)
Chłopcy zawsze spali w swoich łóżeczkach. Z nami tylko w razie choroby i kiedy J miał kolki w nocy to przez ponad miesiąc od 3 nad ranem na mnie. Do swojego pokoju zostali wyeksmiotowani jak skończyli 6 miesięcy. Podziwiam te które cały czas mają koło siebie Malucha. Mnie budzą nawet jak się obok w pokoju kręcą. Jakby mi przy uchu się kręcili to bym całą noc oka nie zmrużyła.

reklama
Do góry