reklama
Myszka7_2005
Fanka BB :)
Loka ja też śpię z młodym w jego pokoju i to całą noc. Przymierzamy się do zakupu łóżka dla niego bo na razie ma taką niską wersalke.
Ja dziś mam jakiś dziwny stan nerwowy. Wszytsko i wszyscy mnie wku.... Więc nie smece
Ja dziś mam jakiś dziwny stan nerwowy. Wszytsko i wszyscy mnie wku.... Więc nie smece
katjuszkaa
Myszka może urlop był owocny i zaczynasz mieć humorki
madzikm76
Viltutti - nam się zawsze możesz pochwalić osiągnięciami syna
Emma wczoraj dwa razy powiedziała swoje imię, ale dziś już jej przeszło
Emma wczoraj dwa razy powiedziała swoje imię, ale dziś już jej przeszło
TruskawkowaMamba
Ancona zdrowka dla H. Na moje to jakąś alergie macie. No bo wiecznie kaszel....hmmmm
Moj malo co mowi, wiec chwalic sie nie bede...za to po ciezkim dniu mlody juz godz spi, a starszy szykuje sie do snu. Mi glowa nadal peka, wiec za chwile kapiel i spac.
Moj malo co mowi, wiec chwalic sie nie bede...za to po ciezkim dniu mlody juz godz spi, a starszy szykuje sie do snu. Mi glowa nadal peka, wiec za chwile kapiel i spac.
Widzę że zasób słów naszych pociech rośnie. Moi uczą się imion, swoich, naszych i dziadków. Moje imię jest tym najtrudniejszym i jeszcze imię O też ciężko idzie. Poza tym krem, kółko, koło, balon, kot , tu i tam po 1000x dziennie. No i niezmiennie pupa i kupa ;-)
Chłopcy zawsze spali w swoich łóżeczkach. Z nami tylko w razie choroby i kiedy J miał kolki w nocy to przez ponad miesiąc od 3 nad ranem na mnie. Do swojego pokoju zostali wyeksmiotowani jak skończyli 6 miesięcy. Podziwiam te które cały czas mają koło siebie Malucha. Mnie budzą nawet jak się obok w pokoju kręcą. Jakby mi przy uchu się kręcili to bym całą noc oka nie zmrużyła.
Chłopcy zawsze spali w swoich łóżeczkach. Z nami tylko w razie choroby i kiedy J miał kolki w nocy to przez ponad miesiąc od 3 nad ranem na mnie. Do swojego pokoju zostali wyeksmiotowani jak skończyli 6 miesięcy. Podziwiam te które cały czas mają koło siebie Malucha. Mnie budzą nawet jak się obok w pokoju kręcą. Jakby mi przy uchu się kręcili to bym całą noc oka nie zmrużyła.
reklama
Myszka7_2005
Myszka może urlop był owocny i zaczynasz mieć humorki
Katjuszko niestety niemożliwe chociaż byłoby cudownie Myślę, że to raczej tarczyca świruje a po ciąży to świruje ostro.
My z nowych słówek mamy dzis: grabki czyli głabki, bembenek. Ogólnie to Mlody gadula sie robi ... po Mamusi